Найкрасивіші випускниці-2017 отримали призи від "20 хвилин"

Найкрасивіші випускниці-2017 отримали призи від "20 хвилин"

У фотоконкурсі  "Королева випускного 2017" перемогла випускниця ТСШ№7 Тетяна Синява. Друге місце посіла Олена Наконечна, третє  - Вікторія Моргун. Дівчата отримали цінні подарунки.


Свої фото тернопільські випускниці-2017 надсилали на сайт "20 хвилин" з 29 червня по 16 липня. Читачі визначили переможниця шляхом голосування на сайті.

Найкрасивішою цьогорічною випускницею читачі обрали Тетяну Синяву з ТСШ№7. Дівчина наполеглива та цілеспрямована, любить вивчати іноземні мови.Тому у майбутньому мріє стати перекладачем.
Переможниця отримала сертифікат на безкоштовну фотосесію від фотостудії Royal Vision.

Відео дня

- Часто читаю сайт "20 хвилин" і на ньому побачила оголошення про конкурс. Подумала ,а чому б не взяти участь? І перемогла, - розповідає Тетяна. - Участь в таких конкурсах беру вперше, але не востаннє. Друзі  та рідні дуже підтримували, голосували  - завдяки їм і виграла. Участь в таких конкурсах дає досвід, віру в себе. До того ж, піднімає самооцінку.

Друге місце посіла Олена Наконечна, і має отримати сертифікат на 400 грн в перукарський салон "Красуня".

Трете місце посіла 18-річна випускниця ТЗОШ №6 Вікторія Моргун, любить книги, театр та подорожі. Дівчина отримала сертифікат на 300 грн в перукарський салон "Красуня".

- Вперше беру участь в фотоконкурсах, - розповідає дівчина. -  Я й не сподівалась, що стільки людей мене підтримає. Це було дуже приємно.

Коментарі (6)
  • Lusia Bojko

    Гарні дівчата.
  • Назаркевич Катя

    СПРАВДІ ПЕРЕМОГЛИ  ДОСТОЙНІ   ЯКИХ ЛЮДИ ПОВАЖАЮТЬ , ПІДТРИМУЮТЬ І ЛЮБЛЯТЬ
  • Соля

    Ніколи не була сексисткою, але блін... Це справді найкрасивіші? Для чого проводити конкурси, де перемогу здобути допомагають родичі та знайомі?

    Кактус reply Соля

    погоджуюсь, дівчата самі звичайні... але ж вам ніхто не мішав подати кандидатуру чи проголосувати за когось іншого

    Соля reply Кактус

    А при чім тут я? Я говорю взагалі про доцільність таких конкурсів, де результат визначається не думкою сторонніх людей, а голосами дорогої родини і знайомих. І переможниці не соромляться цього визнавати. Мамо, нас люди хвалять)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up