Партнер рубрики Події

Назавжди 28: у Підгайцях прощаються з розвідником-кулеметником Андрієм Хмуричем

Назавжди 28: у Підгайцях прощаються з розвідником-кулеметником Андрієм Хмуричем
  • Його прадіда молодим закатували москалі в тюрмах. Тепер ми, 4-покоління цього роду знову втрачаємо близьких, які захищають ті самі цінності, написала сестра. 
  • Земляків просять живим коридором шани зустріти Героя 21 травня о 12.00 у с. Вага. 
  • На Підгаєччині оголосили дводенну жалобу та приспустили прапори.

«Із сумом та скорботою повідомляємо про загибель нашого земляка, мешканця м.Підгайці, розвідника-кулеметника Андрія Хмурича, 1995 року народження, — болючу звістку повідомили у Підгаєцькій громаді. — Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Воїна. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну!»

На території Підгаєцької громади 21 та 22 травня оголошено днями жалоби за військовослужбовцем Андрієм Хмуричем.

— На знак скорботи просимо приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях незалежно від форм власності, обмежити проведення розважальних заходів та звучання музики у громадських місцях, — йдеться у повідомленні Підгаєцької міськради. — Вічна пам’ять Герою!

Відео дня

«Моя родина, сьогодні в скорботі. Захищаючи нашу країну загинув Андрій Хмурич, мій брат по маминій лінії, — написала сестра Героя Ірина Когут. — Його прадіда молодим закатували москалі в тюрмах. Ми це пам’ятали завжди та шанували пам’ять про нього. Тепер ми 4-покоління цього роду, знову втрачаємо близьких, які захищають ті самі цінності: свободу, Незалежність, право жити на своїй землі. Він навічно молодий, наш Герой! Вічна пам’ять тобі, Андрію! Співчуття та шана батькам! Співчуття, моя люба родино...»

На прибуття траурного кортежу із тілом загиблого Героя очікують 21 травня ближче полудня у с. Вага. Просять жителів громади живим коридором шани зустріти Героя Андрія!

Під дописами про Героя – понад дві сотні коментарів і слів співчуття. Ті, хто добре знав хлопця, досі не можуть повірити, що його вже немає серед нас. І просять у Бога сили для батьків пережити таке горе…

 

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (50)
  • Alyna Erbini

    Царство небесне та світла пам'ять Герою! Співчуття рідним.
  • David Valder

    Шоколадкой Рот Фронт отравился? Или водкой «Московская»? Что с этим типом произошло?
  • Валентина Штепула

    Вічна пам'ять!
  • Ольга Слободянюк

    Вічна пам'ять Герою України !   Господи Всемилостивий прийми  світлу душу в Царство Небесне.Щирі співчуття рідним та близьким.Сум та біль гине цвіт нації..

keyboard_arrow_up