Партнер рубрики Події

Назавжди 29… Тернопільщина прощається з Дмитром Дзебчуком

Назавжди 29… Тернопільщина прощається з Дмитром Дзебчуком
  • Він родом із Франківщини, звідти його призвали на службу. Місце останнього спочинку Герой знайшов у Старій Брикулі, що в Микулинецькій громаді, де проживав і де досі живуть його батьки.  
  • 3 липня солдат Дзебчук Дмитро Васильович назавжди повернувся додому…

Страшна звістка сколихнула Микулинецьку громаду. Захищаючи Україну від російських загарбників, загинув житель села Стара Брикуля Дзебчук Дмитро Васильович, 08.11.1993 року народження. 30 червня обірвалося його життя, повідомили у Микулинецькій громаді.

3 липня солдат Дмитро Дзебчук назавжди повернувся додому.

Відео дня

Домовину з тілом загиблого Героя жителі громади зустріли навколішки зі сльозами на очах, вшанувавши пам'ять захисника.

— Всією громадою розділяємо біль і смуток близьких Дмитра. Ми всі у неоцінному боргу перед тими, хто віддає найцінніше за наші життя, свободу і Україну, — каже голова громади Іван Слободян. — Виконавчий комітет, депутатський корпус Микулинецької селищної ради та селищний голова разом з працівниками щиро співчуває рідним загиблого, батькам, друзям та побратимам. Не забудемо про Його подвиг та мужність. Висловлюємо свою вдячність і низько вклоняємося йому. Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Як же болить серце, коли приходить повідомлення про чергову втрату наших мужніх воїнів, написав на власній сторінці у Фейсбук Андрій Гунда, сільський голова Пасічнянської громади, звідки родом Герой — із с. Максимець Пасічнянської ТГ.

— Мужній сміливий та відданий своїй країні, — написав Андрій Гунда. — Герой, який віддав найцінніше — власне життя за наше мирне небо та за Батьківщину. Не вистачить слів, щоб втішити рідних загиблого, не можна осягнути всього того, що переживають вони зараз. Хай Бог втішить їх зранені душі. Вічна пам'ять Герою, який тепер захищає нас у лавах небесного війська.

 

 

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Любов Мидло

    Вічна і світла Пам'ять Герою. Співчуття рідним і близьким. Спочивай з  Богом
  • Наталя Яцків

    Вічна пам’ять  ГЕРОЮ  УКРАЇНИ ! Щирі співчуття  батькам .
  • Вячеслав Шпак

    Вічна пам'ять Слава Герою України
  • Mariya Romanchuk

    Вічна пам'ять, Царство Небесне Герою щирі співчуття рідним і близьким 😢😢

keyboard_arrow_up