Партнер рубрики Події

Назавжди повертається додому Герой з Чорткова Тарас Ткачук, який віддав своє життя за свободу України

Назавжди повертається додому Герой з Чорткова Тарас Ткачук,  який віддав своє життя за свободу України

Протягом багатьох місяців не могли ідентифікувати тіло Героя, який загинув 7 вересня на Донеччині.

4 січня Чортків зустрічатиме загиблого на війні Героя Тараса Ткачука.

Про це повідомляє Чортківська міська рада.

— Довгою виявилась остання земна дорога чортків’янина Ткачука Тараса (04.06.1987 р.н.) – загиблого на російсько-українській війні Героя…— йдеться у повідомленні міської ради.

Відео дня

Загинув він ще 7 вересня минулого року внаслідок ракетного удару під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Богоявленка, що на Донеччині. Вдома у Тараса залишились матір, батько та рідний брат…

На жаль, протягом багатьох місяців не могли ідентифікувати тіло Героя, провели чимало ДНК-досліджень… І лише тепер виявили, що наш Тарас похований на Краснопільському кладовищі міста Дніпра.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «героϊчно загинув ткачук TAPAc ΤiлΟ героя зустрчатимемо y середу 4 счня, об 11 год. в соборі верховних апостолв петра i павла парастас вдбудется y середу, 4 счня, 19 год. за адресою: M. чорткв, вул. лісова, 26 чин похорону розпочнеться y четвер, 5 счня, o 12 год. за адресою: M. чорткв, вул. лсова, 26 просимо прийти τα вi̇ддати шану герою!»

Під дописом сотні коментарів зі словами чпівчуття рідним.

Ірина Мушинська пише: Світла пам'ять та вічна шана ГЕРОЮ...Низько схиляємо голови у скорботі.

Олена Свідзінська співчуває: Вічна пам'ять Герою України.

Надія Кащишин пише: Вічна пам'ять. Царство Небесне Герою. Щире спвічуття рідним

Мирослава Магерівська співчуває: Вічна пам'ять. Нехай наша щира молитва буде світлом у дорозі вічності загиблому Герою....

Загинув захисник-патріот 

Чортківський РТЦК та СП , уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття усім рідним, близьким та друзям з приводу загибелі нашого земляка та Героя.

— Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував, — висловлюють співчуття на сторінці Чортківський Ртцк Та Сп.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українським воїнам , які захищали рідну Україну і кожного з нас!

На зображенні може бути: 1 особа, військова форма та на відкритому повітрі

5 січня Чортківська громада прощалася із Героєм Ткачуком Тарасом, котрий загинув, захищаючи Україну. Не стало 35-літнього Воїна ще у вересні, але повернутися назавжди у рідне місто зміг аж через 4 місяці.

Впродовж багатьох років Тарас перебував на заробітках у Франції. Там жив, працював та зустрів кохання… Але не зміг стояти осторонь і повернувся у рідну країну, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії, розповідає Чортківська міська рада.

З квітня минулого року воював у складі 58-ої окремої мотопіхотної бригади. 7 вересня, внаслідок ракетного удару загинув в районі населеного пункту Богоявленка, що на Донеччині.

Довгі чотири місяців сліз, тривоги та горя батьків, брата і сестри в очікуванні нагоди попрощатися із рідною людиною. Сьогодні Тарас спочив у рідному місті на Алеї Слави, поруч із Воїнами, котрі віддали найцінніше за наш із вами спокійний день.

Вічна пам'ять, шана і слава Герою...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (121)
  • Галина Олійник

    Царство небесне, світла і вічна пам’ять🙏🙏🙏
  • Ольга Крива

    ВІЧНА ПАМЯТЬ!
  • Mila Marynovych

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ.
  • Людмила Горай

    Царство небесне..

keyboard_arrow_up