"Не панікуйте через похолодання". Топ-5 порад стиліста для випускниць

"Не панікуйте через похолодання". Топ-5 порад стиліста для випускниць
Минулого року на випускний у Тернополі день був погожий, хоча зранку накрапав дощ
  • На випускний синоптики обіцяють різке похолодання +12+13 і дощ. Випускниці хвилюються, що змерзнуть, мами у соцмережах шукають піджаки та накидки. До свята лишається один день і придбати верх для сукні за такий короткий час складно.
  • Як врятувати ситуацію з відкритою вечірньою сукнею у холодну погоду? Що зробити, щоб було і гарно, і не дуже холодно? Все це ми запитали у тернопільського стиліста Юлії Остапчук. Скористайтесь її порадами!

- Сучасна мода дуже компромісна і навіть під святкову сукню можна знайти чудовий кардиган чи куртку та залишитись стильною, - каже стиліст. - Тенденції не ставлять обмежень і дозволяють експериментувати з формами та текстурами. Звичайно про накидки, куртки та тоненькі светрики знають всі, тому про них говорити не буду. Я виділила кілька нестандартних речей, які допоможуть випускницям зігрітися в холодну пору та одночасно виглядати стильно.

 

1. Тренч

Модна річ саме цієї весни. Тому впевнена, що модниці вже мають його в своєму гардеробі. Дуже добре, якщо тренч буде шовковим, але навіть класичний бежевий буде круто дивитися. Цей предмет гардеробу є класикою тому актуальний завжди. Він круто виглядає як з туфлями, так і з босоніжками, а вечірній клатч тільки додасть образу вишуканості. 


2. Жакет

Незмінна модна річ. Ось вже кілька сезонів він не сходить з модних подіумів, а європейські fashion-блогери з чим тільки його не міксували! То чому б і нашим випускницям не погратися з цією тенденцією? Та щоб не виглядати досить типово, можна застайлити його цікавим поясом.


3. Джинсова куртка

Цей варіант підійде не всім, але впевнена що є випускниці, яким саме такий варіант буде найвиграшнішим. Особливо в для тих, у кого образ в бохо-стилі. 


4. Кардиган грубої в‘язки


Я не говорю про тонкі светри, а саме про об’ємні кардигани, які довжиною до середин бедра мінімум. Підбирати за принципом: сукня кольорова - кардиган однотонний і навпаки. 
Саме таке поєднання я сама використовувала на свій випускний, погода в той день була не найкраща.

5. Шкіряна куртка

Один з найстильніших варіантів. Саме шкіряна куртка підійде до більшості суконь: мереживні, шовкові чи шифонові. Напевне, цю комбінацію можна назвати must have!
 

- Я за раціональний гардероб, тому вважаю, що робити паніку через похолодання і за два дні купляти необдуману річ не варто, - каже Юлія Остапчук. - В кожної випускниці є хоч одна річ з тих, які я запропонувала. А ще є сестра чи подруга, в якої можна попросити допомоги.
 

Крім одягу в образі випускниці є зачіска і макіяж, які теж повинні бути ідеальними, нагадує стиліст. При дощовій погоді варто пам’ятати, що локони мають властивість розкрутитися, а от зібране волосся протримається значно довше. Тому, варто все добре обдумати та порадитись з майстром. З макіяжем все простіше, йому навіть «на руку» похмура погода. Адже якщо не буде спеки, то і макіяж буде стійкішим. А головне: не звертати увагу на дрібниці, а насолоджуватись цим днем! Адже він один раз в житті!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Запишіть ще ТОП-6 . Послати нах... батьківський комітет ,вчителів , їхніх шісток ,сраколизів ,і поїхати собі на шашлики . Плюс ще забити болт на ці всі паради та іншу срань .
  • Пустило

    Шапка, чоботи, куфайка

    І з начосом калісони
  • David Starr

    Мода - то для не надто розумних людей, яким теж хочеться хоч чимось виділятись )
  • Софія Любачівська

    Де це
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up