Не стало талановитої співачки та педагога Оксани Скрипчук

Не стало талановитої співачки та педагога Оксани Скрипчук

Відійшла у вічність Заслужена артистка України Оксана Скрипчук.

Сумну звістку ввечері 29 січня повідомили на сторінці Тернопільського музичного коледжу імені Соломії Крушельницької.

— Відійшла у Вічність талановита артистка, педагог, та надзвичайно добра людина Оксана Скрипчук. Сумуємо та висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким, — йдеться у повідомленні. — Нехай Її душа спочиває з Богом...

Відео дня

Слова співчуття опублікували і колеги з Тернопільської обласної філармонії.

— Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашої колеги, артистки хору, заслуженої артистки України Оксани Скрипчук, — йдеться у повідомленні.

Схиляємось у скорботі та розділяємо великий біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття рідним і близьким .

Нехай добрий, світлий спомин про Оксану назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував.

Вічна пам'ять...

У соцмережі — слова співчуття від багатьох, хто знав талановиту артистку.

Roman Melish Шокуюча новина! Чарівний голос і достойна особистість. Дуже сумно. Вічний спокій її душі, а рідним та близьким сил пережити горе та змиритися з втратою. 

Любов Ізотова Дуже, дуже жалко! Хороша жіночка, гарна співачка і ще зовсім молода людина.Царство Небесне тобі Оксана!

Yaryna Datsko Вічная пам‘ять...Щирі співчуття рідним...

Довідка

Окса́на Скрипчу́к народилася 30 травня 1971 року, в селі Бережанка Лановецького району — українська співачка (мецо-сопрано), солістка хору Тернопільської обласної філармонії, заслужена артистка України (2017). Вона виконувала твори класиків Дж. Верді, Дж. Пучіні, Ф. Шуберта, П. Вериківського, М. Лисенка, П. Чайковського, романси та обробки народних пісень та твори сучасних українських композиторів, повідомляє "Вікіпедія".

"20 хвилин" висловлює співчуття рідним і близьким. Вічная пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (187)
  • Марія Дякович

    Вічна память
  • Наталія Гедз-Олійник

    Вічна світла пам'ять. Нехай земля буде пухом. Щире співчуття рідним
  • Марія Старжинська

    Вічна, світла пам'ять, царство небесне, а родині щирі співчуття...!!! 🙏🙏🙏😪😪😪
  • Дарія Козак

    Вічна память
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up