Партнер рубрики Події

Сьогодні RIA Fest. Запрошуємо усіх на зустріч читачів - буде весело! (програма)

Сьогодні RIA Fest. Запрошуємо усіх на зустріч читачів - буде весело! (програма)
  • RIA media запрошує тернополян та гостей міста на велику зустріч читачів -  RIA Fest, який відбудеться 30 червня у парку ім. Т. Г. Шевченка. 

  • На вечірній сцені гостей розважатимуть музичні колективи та зіркові гості – рок-гурт «ROCK-H».

 

Протягом дня на гостей чекає шоу-програма та розваги для усієї сім’ї. 

14:30 - 15:00 початок програми 

Розпочнеться свято із виступів танцювальних колективів та учнів вокальної студії “Тріумф”. А для гостей свята будуть передбачені конкурси, фотозони та  аквагрим для дітей. 

На сцені RIA Fest будуть завойовувати серця усіх гостей маленькі співачки із вокальної студії “Тріумф”. У їхніх репертуарах виконання світових хітів та українських на новий лад. На концерті виступатиме чотири учениці цієї вокальної студії.

Відео дня

Захарків Евеліна, яка з дев’яти років займається вокалом.

- Спів це моє життя і в подальших планах я хочу стати співачкою, - каже дівчинка. Викладачі кажуть, що я володію цікавим тембром.

Каролінка Деркач - ще одна дівчинка, яка виступатиме. Вона почала свою діяльність з п’яти років. На її шляху багато концертів і конкурсів, дівчинка мріє взяти участь в дитячому Євробаченні та у Чорноморських іграх.

Ангеліна Шафранська, яка розпочала конкурсну діяльність ще у садочку, уже тоді здобувала перемоги на різних  конкурсах. На сьогоднішній день за її спиною не один десяток перемог, вона є фіналісткою конкурсу “Караоке без кордонів”.

Також студію представлятиме Анастасія Лахіна, яка займається вокалом не довго, але завдяки своєму бажанню і наполегливості досягає поставлених цілей, є учасницею багатьох конкурсів і фестивалів. Викладачі кажуть, що вона надзвичайно тонко відчуває кожну ноту пісні.

15:00 – 17:00 – Дитяче караоке

Участь в Дитячому караоке зможуть взяти усі бажаючі діти, віком 6-14 років. Заздалегідь буде підготовлений плей-лист, з якого учасники вибиратимуть конкурсну пісню. Композиції будуть різноплановими, тому кожен зможе проявити себе у тому, в чому сильний.

Головний приз – планшет. Усі учасники отримають подарунки від наших партнерів. А також обиратимуть найкращого вболівальника.

17:00 – 18:00 – Розіграш подарунків від ТМ « Вишнівецька»

Ви маєте можливість виграти скутер, телевізор та головний приз - путівка в Європу. 

Для цього потрібно зібрати до 27 червня десять акційних етикеток мінеральної води торгової марки “Вишнівецька” і надіслати їх за адресою Купчинського, 9. 

Розіграш призів відбудеться на RIA fest, потрібно бути присутнім на розіграші із документами, які підтверджують особу. Серед подарунків також буде мікрохвильова піч, електричний чайник, фірмові зонтики, футболки та кепки. Розіграш приурочений до 15-тої річниці ТМ “Вишнівецька”. 

18:00 – 22:00 – концертна програма за участі найкращих музичних та танцювальних колективів Тернополя та розіграш подарунків серед передплатників газети «РІА плюс»

Із живою музикою, яка тішить слух і веселить душу виступатиме для гостей  RIA Fest гурт “ Фа Мажор”. В репертуарі гурту власні та народні пісні, а також кавери на відомі хіти української естради.

Музикант Назар Сап’як на концерті співатиме ліричні пісні під акустичну гітару. Музикою хлопець почав займатись ще дуже давно, але записувати її у студії розпочав лише рік тому. 

Та багато інших запальних музикантів розважатимуть гостей на RIA fest. Серед них буде ексклюзивний виступ гурту “Bugs & Bunny” із використанням сучасної бандури. Гратимуть пісні із альбому "Музика в плеєрі" , який випустили разом із найбільшим лейблом України "Moon records" у 2017 році. Заграють: сингл альбому "Музика в плеєрі", на який знятий кліп, гумористичну пісню "Дівчинка Дмитро", позитивну - "Всміхайся" та лірико-романтичну "Вітер". Це самі яскраві і різнопланові композиції з альбому, кожна із них повинна знайти свого слухача, кажуть музиканти. 

Вже багато років поспіль RIA media організовує для тернополян свято, а для передплатників газети розіграш подарунків

- Ми традиційно проводимо свято для наших читачів газети «РІА плюс», - розповідає регіональний видавець RIA media Юрій Штопко. - На ньому буде проводитись розіграш 50-ти цінних призів для передплатників. Головний приз - путівка на двох в Прагу-Дрезден на уїкенд.

21:00 – виступ зіркових гостей,  головних представників карпатського року в Україні – гурту Рокаш.

А зірковими гостями на фестивалі буде відомий гурт «ROCK-H» український рок-гурт з Мукачева. 

  - За роки творчість “Рокаш” змінилась, але найголовніше залишилось - ми хочемо, щоб наша музика викликала щирі емоції, - каже музикант. - Колись ми звучали досить потужно, було дуже багато рок-елементів, а зараз ми зробили м’яке звучання. Частково це трапилось для того, аби потрапити на широку аудиторію та на радіостанції. Редактори станцій не люблять важкого звучання, але на концертах наша музика звучить все рівно по-роковому.

Зараз музиканти зосереджені створенні нових синглів, до яких відразу випускають кліпи.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • York

    «Фа Мажор» - весела та творча група! Але група "Bugs Bunny" настільки нудна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up