Партнер рубрики Події

Новий графік від Тернопільобленерго: коли і кому вимикатимуть світло 30 листопада?

Новий графік від Тернопільобленерго: коли і кому вимикатимуть світло 30 листопада?
  • «Тернопільобленерго» на своєму офіційному сайті вкотре опублікував новий графік вимкнення електроенергії. Цього разу – відключень – на 30 листопада.
  • А у вас співпадає графік із реальною ситуацією? Пишіть у коментарях.

30 листопада на Тернопільщині застосовується обмеження електроенергії «4 через 8 годин».

Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області та зважаючи на звернення споживачів, енергетики скорегували стабілізаційний графік погодинних  вимкнень електричної енергії на 30 листопада.

Відео дня

Групи споживачів, які були сформовані відповідно до Графіка погодинних вимкнень залишаються незмінні, змінюється лише час обмеження електропостачання!

Відповідно до розробленого стабілізаційного графіка вимкнення електропостачання, всім групам  споживачів відбуватиметься двічі на добу в режимі 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде а 8 годин ні). Ознайомитись із стабілізаційним графіком погодинних вимкнень електричної енергії споживачам для кожної з груп споживачів можна на офіційному сайті ВАТ «Тернопільобленерго».

Енергетики наголошують, що даний стабілізаційний графік погодинних вимкнень електричної енергії споживачам буде діяти лише тоді, коли не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни. Інакше запроваджуватимуть аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.

Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Тернополяни скаржаться, що графік погодинних вимкнень світла, опублікований вранці, 30 листопада, на сайті ВАТ «Тернопільобленерго», не відповідає реальній ситуації. Години відключення електроенергії у жителів багатьох мікрорайонів міста (які належать до різних груп за графіком) не співпадають. Ми звернулись за роз'ясненнями до речниці «Тернопільобленерго» Наталії Лисак. Як тільки отримаємо від неї коментар – відразу опублікуємо на нашому сайті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • andriy

    До пезди той ваш графік
  • Лілія Воробель

    Вмикання - вимикання світла у Тернополі нагадують повітряні тривоги. Невідомо, коли почнеться і невідомо,коли закінчиться... Слава Україні!
  • Василь Р

    3 група виходить якась третього сорту. Нам світла у вечірні години не потрібно. Обленерго болт забило на них(
  • Ирина

    А мер такий добренький, так нам співчуває... Бачите - "виразив стурбованість" несправедливістю вимикань світла. Молодееець...

keyboard_arrow_up