"Обіцяли до 1 жовтня, але поки кінця не видно" : тернополяни просять пришвидшити ремонт вулиці Рєпіна

"Обіцяли до 1 жовтня, але поки кінця не видно" : тернополяни просять пришвидшити ремонт вулиці Рєпіна
  • На вулиці Рєпіна через ремонт  обмежили рух транспорту. Обіцяли, що лише до 1 жовтня. Проте тернополяни кажуть, що роботи досі у розпалі, а це створює незручності для руху транспорту та пішоходів.
  • Саме тому небайдужі створили петицію з проханням пришвидшити роботи та просять долучатись до підписів.

У зв'язку з ремонтними роботами вулицю Рєпіна частково перекрили з 10 серпня по 1 жовтня 2020 року. 

5 серпня на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення частково перекрити рух транспорту на вул. Рєпіна з метою проведення капітального ремонту дорожнього покриття з 10 серпня по 1 жовтня 2020 року. На цій ділянці мають замінити каналізації, водопровід та дорожнє покриття поблизу станції швидкої допомоги.  

Проте до 1 жовтня - один день, а роботи на вулиці - у розпалі. 

Відео дня

Просять підписати петицію

- Я живу   на вулиці Репіна, яку почали ремонтувати 10 серпня. Ремонт мали закінчити 1 жовтня. Проте в хорошу погоду бували дні коли роботи не проводились взагалі, залишився один день до термінів закінчення ремонту, більше того почались дощі, зараз робітники почали працювати уже і в дощ. Зрозуміло, що вони не завершать ремонт за один день,- звернувся у редакцію тернополянин Сергій. 

Щоб звернути увагу міської влади на цю проблему, тернополянин навіть створив петицію. Та просить небайдужих її підписати.

- Може, у разі збору підписів під даною петицією міська влада побачить, що підрядна організація, яка здійснює ремонт проводить його повільно та з порушенням термінів, що приносить великі незручності тернополянам, - каже пан Сергій. 

"Рух здійснювався через подвір'я станції Швидкої допомоги"

- Просимо  забезпечити належне та вчасне виконання робіт підрядною організацією, щоб об'єкт, як і було заплановано було здано до 1 жовтня 2020 року, - йдеться у тексті петиції, - Під час здійснення ремонтних робіт, були випадки повного перекриття вул.Репіна, під час цього автомобільний рух здійснювався через подвір'я станції швидкої медичної допомоги, що повністю не відповідає тимчасовій Схемі організації дорожнього руху.

Окрім того, тернополяни просять "не забути" про відрізок, довжиною 100 метрів біля вулиці Вербицького, 22 та провести там поточний ремонт. За словами людей, там повно ям, які виникли в результаті проїзду важкої техніки під час забудови житловими будинками, колишньої території "Зеленбуду".

Долучитись підписом можна за посиланням тут. Наразі петицію підписали 11 людей із 300 необхідних для розгляду.

Деякі незручності ремонт створює і для бригад швидкої допомоги. Як розповідає заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак на початку ремонту й справді деякі автівки об'жджали цю ділянку через подвір'я станції швидкої, проте зараз там зачинили одні ворота, тому проїзду немає.

- Рух ускладнений, - каже Ганна Мончак. - Проте ми належно попереджені про усі роботи. Ми розуміємо, що потрібно перечекати, поки іде ремонт, адже коли була така погана дорога - теж недобре.

Що кажуть у міськраді?

-Вулиця Рєпіна - складний об'єкт, оскільки там повинен забезпечуватися і проїзд автомобілів, і одночасно виконувати роботи з ремонту. З даним підрядником є договірні зобов'язання, які вони повинні виконати у встановлений термін, - коментують у прес службі Тернопільської міської ради. 

Зараз праворуч з вулиці Коновальця вже замінили водопровід, частину тротуару і поклали нижній шар асфальтобетонного покриття. Наразі підрядники працюють на лівій смузі і проводять заміну каналізаційної мережі.

У підрядній організації, яка виконує роботи, за незручності перепрошують та кажуть, що роблять усе можливе, щоб завершити їх якомога швидше. За сприятливих погодних умов роботи планують завершити приблизно за 2 тижні.

- Ремонт на вулиці Рєпіна був зупинений через труднощі, пов’язані із перенесенням інженерних комунікацій. Ускладнює роботу також і те, що перекрита лише частина вулиці, і нею продовжує курсувати транспорт, - коментують в управлінні ЖКГ Тернопільської міської ради. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ярослав

    Тернополянин reply Ярослав

    Ті петиції до одного місця .....

    Ігор reply Тернополянин

    Може перед виборами хоч ті петиції, щось дадуть?!

    Тернополянин reply Ігор

    Тим робітникам дали на горіхи, вони тепер працюють в дощ
  • Liudmila Lykyanova

    з тим ремонтом проблема в тому що ті работнічки, 60-80 метрів дороги ремонтують уже кілька місяців !!!!!!!!!!!!!
  • Олеся

    Це ж підрядна організація дотична до нашого мера Надала ! Вони будуть робити як хочуть !

    Sergey Sergey reply Олеся

    ну і що? Надал кладе усюди свою бруківку що в цьому поганому

    Ярослав reply Sergey Sergey

    ТОВ"ТОМ-ІНВЕСТБУД" - кишенькова фірма пана Надала

    Ярослав reply Ярослав

    Ось тут усе розписано про цю кантору http://styknews.info/novyny/koruptsiya/2019/02/19/komu-mer-ternopolya-zly-vaye-byudzhetni-groshi

    Тернополянин reply Ярослав

    Там заправляють два брати
  • Оксана Вагіна

    От хуєсоси(

    Ігор reply Оксана Вагіна

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up