Партнер рубрики Події

Облаштували комунікації та готуються класти новий асфальт: який вигляд має Гайова вулиця у Тернополі

Облаштували комунікації та готуються класти новий асфальт: який вигляд має Гайова вулиця у Тернополі
  • На Гайовій вулиці тривають ремонтні роботи. Там проводять капітальний ремонт із заміною мереж та відновленням проїжджої частини.
  • Як виглядає вулиця наразі та що вже зробили – про це у матеріалі!

Капітальний ремонт розпочали 23 червня. Ремонтують ділянку дороги від залізничного мосту до перехрестя вулиць Гайова-Подільська. Нагадаємо, стан дороги був поганий. На нього жалілись водії. Значна частина асфальту була покрита вибоїнами.

Читайте також:

Ями та залишки бруківки: у якому стані Гайова вулиця, яку мають відремонтувати

Відео дня

Що вже зробили

Наразі роботи з відновлення вулиці тривають. Там замінили комунікації, облаштували нові колектори.

Біля залізничного переїзду вже заcипали котлован, де облаштовували нові комунікації.

Наразі робітники проводять підготовчі роботи перед асфальтуванням дороги. Рух транспорту обмежено біля залізничного переїзду до вулиці Довженка.

Там робітники уклали щебінь та пісок. Працює спеціальна техніка. Як кажуть робітники, якщо погода буде хороша, то асфальт укладуть цього місяця. Нагадаємо, члени виконавчого комітету прийняли рішення про перекриття руху на Гайовій з 23 червня до 1 жовтня.

Скільки коштують роботи

Ми звернулися до міської ради Тернополя з інформаційним запитом щоб дізнатися, скільки коштуватимуть роботи з ремонту на цій вулиці та з якого бюджету його фінансують.

Як повідомили нам у відповіді, функції замовника робіт по капітальному ремонту на Гайовій делеговано департаменту капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації та передано проєктно-кошторисну документацію. Вартість робіт, відповідно до документації – 98 821 660 гривень. 

Фінансують роботи з міського та обласного бюджету. Так частка з міського бюджету становить 40 млн. гривень. Решта – з обласного, йдеться у відповіді на наш запит.

Як вважаєте, чи потрібно було проводити капітальний ремонт? Пишіть свою думку у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Оля Уніят

    Ремонтували, ремонтували, а під мостом ЯМИ в коліно!!!
  • Віктор Починок

    То вже який рік там ремонт?
  • Читач54

    Капітальний ремонт з заміною водопровідних мереж і коллектора цієї ділянки  був проведений  саме перед війною,тому вона і була така роздовбана бо асфальт тоді  не вклали.А зараз знову щось схоже ну майже те саме роблять і якось так сталося що на Довженка коло Тернопільгазу саме розпочалася будова багатоповерхівки,суто теоретично їм ці комунікація ну дуже б згодилися.Але це так,як в  Соловьйова-"совпадєніє" )))
  • Михаил Бутко

    На тлі війни почали суки ремонтувати! А до цього часу з 2012 нічого не можна було зробити? Вкрадуть на дорозі, спишуть сотні тисяч! Ганьба Тернополю! Люди гроші на війну, а міська влада відпрацьовує собі відсотки! Спишуть, вкрадуть! Ділки срані! Дєрєбан постійний!

keyboard_arrow_up