Партнер рубрики Події

Обороняв країну ще від 2014-го і був одним з перших добровольців в 2022-му. Прощаються з Ігорем Боцієм

Обороняв країну ще від 2014-го і був одним з перших добровольців в 2022-му. Прощаються з Ігорем Боцієм

Коли йдуть у засвіти ті, з ким був з першого дня, чий тихий сміх і посмішка живуть у тобі, чию руку наче досі відчуваєш на плечі, з ким копав окоп, пив чай на посту, вчився працювати так, як працюють профі, того, з ким чувся в безпеці навіть там, де було небезпечно, болить особливо гостро, кажуть побратими. І обіцяють довести боротьбу до нашої перемоги. Полеглому герою - тричі СЛАВА!

У боях за Україну загинув Друг Девольт, — Ігор Боцій. Досвідчений воїн та керівник однієї з груп 2 роти 2 окремого батальнону Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор».

— Завжди врівноважений, спокійний і ефективний. Один із тих, хто влився в оборону країни ще в 2014-му,  і в 2022 р. був в першому ешелоні добровольців, — повідомили у ДУК «Правий сектор» Тернопільщини. — Висловлюємо співчуття дружині і близьким Ігора, з обіцянкою довести боротьбу до нашої перемоги.

Відео дня

Героя зустрінуть живим коридором

Боцій Ігор Семенович народився 9 квітня 1965 р. Загинув 3 вересня поблизу Бахмута, що на Донеччині, повідомив голова Великогаївської громади Олег Кохман. У Героя залишились мама Майя Степанівна, батько Семен Кирилович, дружина Оксана, син Арсен і брат Юрій.

— Тіло загиблого Ігоря Боція привезуть сьогодні, 6 вересня, — повідомив Олег Кохман. — Прошу жителів громади вшанувати Героя, долучившись до зустрічі «живим коридором» у с. Великі Гаї о 20:00 год. на вул. Тернопільській. Колона із загиблим воїном вирушить до будинку воїна. О 21:00 відбудеться панахида по вул. Тернопільська, 2а. Всією громадою ми співчуваємо рідним та близьким загиблого!

Друг Девольт, виконуючи поставлені задачі, загинув в бою з російськими оккупантами, повідомили у 2-му окремому батальйоні ДУК ПС.  

— Небагатослівний в житті, друг Девольт навряд чи хотів би, щоб ми впадали зараз в зайві сентименти, хоча втрата для нашого підрозділу дуже вагома і болюча, — поділились побратими. — Висловлюємо співчуття дружині і близьким Ігора, з обіцянкою довести боротьбу до нашої перемоги. Полеглому герою - тричі СЛАВА!

«Україна, зокрема Тернопіль, втратили справжнього захисника, хорошу людину та щирого патріота, — каже відома волонтерка Христина Феціца. — Спочивай з Богом, Друже Девольт…»

Така ціна вашого спокійного сну і майбутнього країни…

— Коли йдуть у засвіти ті, з ким був з першого дня, чий тихий сміх і посмішка живуть у тобі, чию руку наче досі відчуваєш на плечі, з ким копав окоп, пив чай на посту, вчився ходити «ялиночкою», працювати так, як працюють профі, того, з ким чувся в безпеці навіть там, де було небезпечно, болить особливо гостро, — каже відома тернополянка Лілія Мусіхіна, котра зараз теж перебуває на передовій. — Друже Девольте, дякую, що ти в нас був. Зустрінемось. Обіймаю! Честь маю звати тебе побратимом…

Добрий, в міру впертий, самодостатній, націоналіст, підприємець і воїн з великим досвідом — таким згадує Ігоря його побратим Назар Сарабун.

— Людина-приклад, людина в щирості і простоті, — каже Назар. — Безстрашно і без вагань, з перших днів і дотепер, стояв на захисті країни. Загинув за волю України в бою.

Наші справи мають бути достойними пам’яті наших загиблих побратимів!  Така ціна вашого спокійного сну і майбутнього країни…

Похорон Боція Ігора Семеновича відбудеться 7 вересня о 12:00 у Домі печалі, що на вул. Микулинецькій. Поховання - на Алеї Героїв на Микулинецькому цвинтарі.

 

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, дружині, синові, братові, друзям, землякам, побратимам і всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Ольга Тяжелова

    Вічна пам'ять Герою 🙏Співчуття рідним і близьким 😥🙏
  • Лілія Пазин

    Вічна пам‘ять Герою України!
  • Ольга Шашло

    Низький уклін, вічна пам'ять Герою України, щирі співчуття рідним та близьким
  • Діма Дмитро

    Низький уклін і вічна пам‘ять герою!

keyboard_arrow_up