Об'їзну перекрили через велику аварію (ОНОВЛЕНО)

Об'їзну перекрили через велику аварію (ОНОВЛЕНО)

ДТП через негоду сталось на Об’їзній близько 7-ї ранку. Водії бачили, що зіткнулися фура та кілька машин. 

Рух на Об'їзній перекрили. По місту шалені затори. Всі водії повертають через вулиці Лесі Українкі та проспект Бандери на Центр. 

Previous Next

- Через гололід занесло шість машин та перекинулась фура, - каже один з потерпілих водіїв. - Серйозних травм ніхто не отримав, зараз машини пороз’їжджалися.

Відео дня

Стосовно фури, котра також вилетіла в кювет неподалік місця ДТП у патрульній поліції детальної інформації не мають. Кажуть лише, що вона не зіткнулась з авто. Перекинулась вона до чи після ДТП - невідомо. Також різняться версії правоохоронців та очевидців стосовно кількості машин.

- ДТП за участі 4-х автомобілів трапилося на вулиці Об’їзній близько 7-ї години ранку, - коментує прес-секретар патрульної поліції Оксана Смільська. - 31-річний водій Audi A 6 не вибрав безпечної швидкості руху, через що його занесло і він виїхав на зустрічну, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter. За кілька хвилин, автомобіль Fiat Scudo, який рухався в напрямку вулиці Будного також зіткнувся з ними. Після чого, 36-річний водій Iveco, який рухався в тому ж напрямку, уникаючи зіткнення, при екстреному гальмуванні зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter на зустрічній смузі. Унаслідок ДТП травмувався 31-річний водій Audi A6 та 35-річний пасажир автомобіля Fiat Scudo. Їх шпиталізували до міської лікарні комунальної лікарні швидкої допомоги.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Обставини події та винуватець ДТП встановлюються.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Щоб паралізувати Тернопіль достатньо однієї аварії на об*їздній...

    Ось вам і безпека життя в Тернополі. Ще трохи nj бидло покерує , то по місті ні пройти ні проїхати. Замість того, щоб розвивати транспортну систему міста, створювати нові магістральні і запасні проїзди, розширювати і удосконалювати існуючі та бидлота все ліпить і ліпить нові хатки і будочки, перебудовує вулиці і дороги, робить тупики.

    Це лише одна аварія, а якщо, боронь Боже, ще б зо дві? Ну, скажімо, хоч би десь на Банери чи Руській? І все! Щоб створити хаос в місті досить лише дві серйозні ДТП, і ДОСИТЬ! А тоді роби в місті, що хочеш. І ні швидка, ні поліція, ні МНС, ніхто і ні куда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up