«Один за всіх і всі за одного». У Скалаті пройшли веселі старти для школярів

«Один за всіх і всі за одного». У Скалаті пройшли веселі старти для школярів
  • Для школярів Скалатської громади провели фізкультурно-оздоровчий захід під назвою «Спортивна Україна».
  • У веселих стартах взяли участь 10 команд учнів з місцевих шкіл.
  • Найкращі отримали заслужені нагороди.

«Котигорошко», «Кільцекид», «Боулінг», «Хто влучніший?» та «Смуга перешкод» – ось перелік спортивних випробувань, які з азартом та запалом долали учасники. На цих змаганнях учні захищали честь загальноосвітніх шкіл із Новосілки, Полупанівки, Остап’є, Магдалівки, Городниці, Колодіївки, Поділля, Кривого, Скалата та Старого Скалата.

Спортивне свято для школярів ініціювали обласний та місцевий осередки  фізичного здоров’я «Спорт для всіх». Їх підтримали адміністрації шкіл і управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Відео дня

Про це нам розповіли у Тернопільському обласному центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Протягом двох годин на спортивному майданчику вирувала дружня і весела атмосфера. Вболівальники гучними кричалками та бурхливими оплесками підтримували кожного учасника, які демонтрували блискучі успіхи у спритності, влучності, гнучкості та стрибучості. Вітали один одного танцювальним флеш-мобом.

Наприкінці спортивного заходу підбили підсумки веселих стартів. Переможцями стали учні Староскалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге місце виборола команда Подільського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ», «бронзу» здобув спортивний колектив Кривенської ЗОШ І-ІІ cтупенів.

Переможців та призерів змагань нагородили медалями та корисними подарунками.

У важкий для країни час дуже важливо допомагати дітям долати психологічні травми та бар’єри, пов’язані з війною. Один із найкращих способів це зробити – відволікти від буденності цікавими заходами. Дорослі це розуміють, тому подібних пізнавально-розважальних родзинок на Тернопільщині вистачає. Наприклад, днями в обласному центрі організували свято для дітей з особливими потребами. А рятувальники проводять для школярів «Уроки безпеки».

 

Читайте також:

У Тернополі організували свято для дітей з інвалідністю

Рятувальники провели «Урок безпеки» для юних тернополян

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up