Партнер рубрики Події

Осиротіли п’ятеро дітей, а дружина носить під серцем шостого. Прощаються з Русланом Стецюком

Осиротіли п’ятеро дітей, а дружина носить під серцем шостого. Прощаються з Русланом Стецюком
  • Герой і сам з багатодітної родини — у нього залишились двоє братів та двоє сестер. До свого 44-го дня народження Руслан не дожив тиждень.
  • Осиротіли і його дітлахи. Найстаршому Романові 14, Русланові днями виповниться 13, Іринці в листопаді буде 11, Артемкові 8 рочків і наймолодшій Софійці наприкінці вересня виповнилось лишень два рочки. А дружина Люба носить під серцем шосте дитя.

 

 

Біда не приходить одна, бо люди із села ще не оговтались від одного похорону, а вже знову зустрічають свого односельчанина, батька п’ятьох дітей, дружина якого вагітна шостим малям. Знову горе у Борсуківській громаді. Загинув захисник із с.Маневе — 43-річний Руслан Стецюк.

Був кулеметником і загинув на Миколаївщині

Стецюк Руслан Анатолійович народився 10 жовтня 1978 року. До свого 44-го дня народження багатодітний батько не дожив тиждень.  

— Руслан був кулеметником кулеметного взводу військової частини А 4084 і воював у Миколаївській області, — повідомила односельчанка Тетяна Клюк. — Зранку 3 жовтня, під час наступальних дій противника з метою відновлення раніше втрачених позицій неподалік населеного пункту Мирне, внаслідок обстрілу з танків та ворожої артилерії отримав поранення, несумісне із життям.

Відео дня

«Несила це навіть писати, але у загиблого залишилось п’ятеро дітей, а дружина носить під серцем шосту, — кажуть односельці. — Ворог нещадний та жорстокий…

Велика сім’я чекала тата додому з війни, вірила та сподівалася на краще, але… Тепер прощатимуться і проводжатимуть в останню путь найріднішу людину…

Дружина на шостому місяці вагітна

Руслан і сам народився та виріс у багатодітній родині. У нього залишились дві сестри —  Марія і Люда, та два брата: Андрій і Микола. А ще літні батьки — тато Анатолій і мама Олена, які проживають у с. Бодаки Вишневецької громади.

Овдовіла дружина Люба, яка зараз на шостому місяці вагітності. Як їй тепер самій піднімати шестеро дітей?.. Найстаршому Романові 14, Русланові днями виповниться 13, Іринці в листопаді буде 11, Артемкові 8 рочків і наймолодшій Софійці наприкінці вересня виповнилось лишень два рочки.

 

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, дружині, дітям, сестрам і братам, родині, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (369)
  • Нина Попова

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ УКРАЇНИ! Щирі співчуття рідним!
  • Тетяна Мокрицька

    Вічна пам'ять Герою!
  • Лена Азенко

    🙏❤
  • Olga Gajga

    Світла пам’ять…

keyboard_arrow_up