Партнер рубрики Події

Останній дзвоник у школах Тернополя (оновлюється)

Останній дзвоник у школах Тернополя (оновлюється)

Останній дзвоник пролунав сьогодні, 26 травня у тернопільських школах. Випускники прощалися зі своїми школами та вчителями. А молодші школярі з вже з нетерпінням чекають літніх канікул.

Журналісти «20 хвилин» побували у школах у різних мікрорайонах міста. У одних школах дзвоник вже завершився, у інших ще триває. Як проходило свято, дивіться у нашому фоторепортажі. А також шукайте своїх дітей на фото. Інформація буде оновлюватися.

Школа №5

Останній дзвоник у школі № 5 розпочався о 9.00. На урочисту лінійку зібралися вчителі, батьки та школярі з квітами. Випускникам, які які виходили колоною на шкільне подвір’я діти посипали дорогу пелюстками троянд.

Відео дня

Школа №19

На останній дзвоник учні школи №19 прийшли у вишиванках. Випускники у шкільних формах та білих фартушках. Дітей благословив священик. Урочистості розпочалися о 10.00 і ще тривають. 

Школа №11

На свято у школу № 11 завітали міський голова Сергій Надал та начальник міського управління освіти Ольга Похиляк. Тут також виступив духовий оркестр 44-ї артилерійської бригади.

Школа №6

Учні 1-7 класів школи № 6 відсвяткували останній дзвоник о 9.00 на майданчику перед школою. Учні 8-11 класів зібралися на урочисту лінійку в 11.00 на майданчику перед пристанню у парку Шевченка. До речі, директор школи Олександр Остапчук зробив випускникам оригінальний подарунок - декілька каченят.

В школі №29 - шкільний Олімп

На шкільному Олімпі  вітали переможців олімпіад, спортсменів та переможців творчих конкурсів у 29 школі. Богиня Афіна та її помічники Амурчики допомагали нагороджувати грамотами та медалями переможців. Відзначили команди волейболістів, футболістів, туристів, кращих декламаторів, художників, конструкторів і навіть шкільний хор та шкільний вертеп.

- Навчальний рік вже традиційно став роком досягнень для нашої школи, - зазначив директор школи Анатолій Ятищук. – Школа знову увійшла в сотню кращих шкіл за результатами ЗНО. Учні школи здобули перемоги на міжнародних олімпіадах, спортивних змаганнях і творчих конкурсах. Всі ми переживаємо за честь і славу школи, ми збагачуємо її традиції. І тепер маємо право на відпочинок. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up