Партнер рубрики Події

Паркувальників одягнули в нову форму з бейджиком

Паркувальників одягнули в нову форму з бейджиком
Володимир Чалов працює паркувальником вже 10 років
Нову форму видав паркувальникам новий оператор платного паркування у Тернополі.

Нагадаємо, це Микола Мисенко, який почав працювати вже з кінця вересня.

- Ця форма оранжевого кольору, хоча спершу ми хотіли зробити її жовтою. Але потім це бачення змінилося, адже оранжевий більш звиклий для тернополян, - розповідає Микола Мисенко. – Куртка пошита із водонепроникної тканини, яка захищатиме від дощу та снігу. Причому ця куртка подвійна. Під низом є ще й жилетка на теплу пору. 
На куртці є бейджик з фотографією, іменем та прізвищем паркувальника і печаткою оператора, на спині напис - паркувальник. На кишені також нашиті прапорці України та Євросоюзу. 


- Ми спеціально нашили ці прапори, щоб вони нагадували водіям, що ми йдемо в Європу, - каже Микола Мисенко. 
Саме у такій формі має бути паркувальник у Тернополі, наголошує пан Мисенко. Всі інші – самозванці, бо і такі трапляються у нашому місті. 
- Ця форма пошита на замовлення,  її ніде не купиш, - каже пан Мисенко.

Відео дня

Найближчим часом новий оператор планує розмістити на парківках вивіски, де буде його ім'я, прізвище та телефон. Також планує нанести розмітку на парківках, проте чекає на більш сприятливу погоду. А згодом оператор візьметься за вирішення питання оплати за паркування шляхом мобільного зв'язку. 

До слова, у Тернополі діє 9 платних парківок. Година паркування коштує 4 грн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Jörg Harnack

    У Європі я ніколи не бачив людей, збір коштів за паркування. Є тільки автомати.

    Людина буде набагато занадто дорогим, і він може брати хабарі.

    Не є автомата.
  • петро

    на куртки наліпили прапорці євросоюзу. круто. тепер будуть гроші з водіїв збирати по європейськи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up