Партнер рубрики Події

"Партизанський" вишкольний табір у Теребовлі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

"Партизанський" вишкольний табір у Теребовлі (ФОТОРЕПОРТАЖ)
50 молодих хлопців, більшість з яких воювали на столичному Майдані, проходять військовий вишкіл у Теребовлі. Там, на місці колишнього оздоровчого табору, для активістів організували імпровізовану "військову частину".

Курс молодого бійця проводять інструктори з МВС, СБУ, ДСНС та інших структур.

Розпорядок дня у таборі – максимально наближений до армійського. Підйом о 6-й ранку. Далі зарядка упродовж години. Опісля – підготовка до сніданку та, власне, сам сніданок о 8.00. Уже з 9-ї починаються заняття. Вони тривають до 17.00. Потім "особиста година", духовні розмови ітд. 21.45 – перкличка, а тоді відбій.

(Для збільшення фото - кліклінть на нього)

Відео дня
> {photo_gallery id=4373|}

До речі, увесь периметр табору позмінно вартує наряд бійців. Щоправда, із озброєння у них – лише палки для самозахисту. Так розповів комендант вишколу Олег Вітвіцький.

Детальний репортаж читайте у випуску тижневика "RIA плюс" за 16 квітня. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    записуйся у Самооборону і взнавай інформацію - http://vk.com/samooboronate
  • Anonymous

    шановні журналісти. напишіть конкретно де у Тернополі можна записатись на подібні вишколи, які організації нами займаються, адреси, вербувальних служб нац. гвардії, взагалі все що пов"язано з набором добровольців... Звісно ця інформація є в інтернеті, але вона, так би мовити розкидана по різних сайтах ... Коротше кажучи узагальніть та конкретизуйте її, щоб усі бажаючі могли на одній сторінці найти усю інформацію щодо запису до лав ЗСУ, Нац гвардії чи проходження вишколів!
  • Anonymous

    Написали ж - в газеті - купи і почитай! Чи сам запишись в табір - якщо тобі цікаво. Будеш гамати і мячика ганяти....)
  • Anonymous

    А чого вони там навчаються? Бачу стоять, гамають, м'ячика ганяють, перекурюють. А яка ж програма навчання? Стріляють? Мінують? Закопуватися вчаться? Яка тривалість "таборування"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up