Перед ОДА активісти сверлили свинячі мізки

Перед ОДА активісти сверлили свинячі мізки
  • Акцію протесту організували представники молодіжних організацій 6 листопада перед початком чергового засідання сесії обласної ради, щоб привернути увагу депутатів до проблем сучасного інформаційного простору країни.

  • Тернополяни вимагають у депутатів підтримати їхнє звернення до Президента про закриття телеканалів "NewsOne" та "112 Україна".

- Ми організували акцію перед початком сесії, щоб депутати звернули увагу на наше питання, -  говорить голова Тернопільського осередку Молодіжного націоналістичного конгресу Микола Мисак, - депутати наразі неохоче підходять, але ми роздаємо листівки та закликаємо їх не бути байдужими.

Перед головним входом до адмінбудівлі активісти зустрічали депутатів із плакатами в руках та провели інсталяцію зі свинячими мізками, які просверлили дрельками із назвами телеканалів.

Відео дня

- Ми хочемо показати людям, що відбувається із їхніми головами, коли їм дають таку інформацію, - каже Микола Мисак. - На кожному сверлі - назва "проросійського" телеканалу.

Питання про звернення депутатів включили до порядку денного сесії та винесли на голосування.

Громадські організації Тернополя вимагали у депутатів надіслати звернення Президенту України та РНБО з вимогою невідкладно розглянути постанову ВРУ №9157  "Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних та економічних та інших обмежувальних заходів" та вжити заходів, щодо припинення діяльності телеканалів "NewsOne" та "112 Україна."

Депутати облради звернення підтримали. "За" проголосувало 50 народних обранців.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Элеонора Осипова

    Атаки властей  на каналы 112 и NewsOne  будут отражены  объединённой оппозицией.  Борьбу с инакомыслием  пора прекращать
  • водій маршруту 25

    проїзд 14 грив , щоби вийти в нуль, Надала відставку Мединський наш мер
  • 1

    х..........й собі просверліть нацики
  • 1

    єб......ть руки кремля......................
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up