Партнер рубрики Події

Передплати газету “RIA плюс” - виграй подорож в Італію

Передплати газету “RIA плюс” - виграй подорож в Італію

Щорічне традиційне свято від корпорації “RIА Медіа” відбудеться у неділю, 3 червня, на Театральному майдані. Дитяче свято розпочнеться о 15.00, а свято для передплатників газети - о 18.00. 

- Свято RIA ми проводимо щорічно для того, щоб подякувати нашим передплатникам за те, що вони з нами, розіграти між ними подарунки, - каже керівник відділу промо “RIА Медіа” Юлія Дутка. - Та й загалом це свято для усього міста, щоб люди відпочили, отримали позитивні емоції. Тому чекаємо усіх на Театральному майдані 3 червня. 

В 15.00 розпочнеться свято для дітей, яких розважатимуть аніматори, танцювальні та співочі колективи.

Також, організатори і партнери свята підготували різноманітні подарунки для дітей, які вони отримуватимуть за участь у різних конкурсах.

Після цього о 18.00 розпочнеться свято для передплатників газети “RIA плюс”.

Для них виступатимуть співаки, танцювальні колективи. А під час лотереї розіграють більше 50-ти цінних подарунків та головний приз - тур в Італію.

Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно передплатити газету “RIA плюс” мінімум на три місяці та отримати лотерейний квиток.

- Це можна зробити під час свята, або замовити передплату за номером 43-00-50 та 095-837-87-14, - каже керівник відділу збуту “RIА Медіа” Лілія Павлишин. - Кур’єр доставить вам додому газету та лотерейний квиток. Якщо ви передплатите газету, наприклад, на рік, то отримаєте чотири лотерейних квитки, відповідно збільшите свої шанси на виграш. Учасникам лотереї на святі потрібно мати паспорт або документ, який підтверджує особу. 

Нагадаємо, минулого року головним призом була путівка на двох в Будапешт від туристичної агенції "Адріатік Тревел". Її виграла тернопільська пенсіонерка Тетяна Головата. 

Поміж іншими між передплатниками газети "RIA плюс" на "Сімейно-спортивному святі з RIA"  розіграли понад 50 призів

Коментар

Сімейне свято проводимо уже 15 років

Юрій Штопко, регіональний видавець корпорації “RIА Медіа”:
- Газета “RIA плюс” уже 15 років поспіль проводить традиційне сімейне свято для усіх тернополян: і маленьких, і дорослих. Перш за все ми хочемо привітати наших читачів і передплатників. Крім розважальної програми ми традиційно підготували цінні подарунки для передплатників газети, які будуть корисні в домогосподарстві. А цьогорічний головний приз - путівка в Італію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій

    я буду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up