Перемога у конкурсі від "20 хвилин": Андрій та Віра отримали сертифікат на масаж

Перемога у конкурсі від "20 хвилин": Андрій та Віра отримали сертифікат на масаж
  • Переможці фотоконкурсу Андрій та Віра Гудзь уже отримали сертифікат для двох на масаж. 
  • Фотоконкурс до Дня Валентина від щотижневика RIA плюс та сайту 20minut.ua тривав з 7 по 13 лютого. 

- Конкурс до Дня Валентина ми проводимо щороку, - каже керівник відділу промо Тернопільської філії RIA Media Юлія Дутка. – Цього року конкурс проходив у новому форматі. Зараз дуже велика популярність соцмереж, тому ми вирішили провести конкурс у соцмережі facebook. У нас велика аудиторія і ми хотіли її підтримати, розігравши подарунки для закоханих. 

Для участі у конкурсі потрібно було завантажити своє фото з коханим чи коханою у коментарі під спеціальним постом в групі "Новини Тернополя - 20 хвилин" у facebook. Переможцями стали ті, чиє фото набрало більше вподобань. Конкурс тривав тиждень. Участь у ньому взяло 13 пар. Найбільше вподобань набрало фото подружжя Андрія та Віри Гудзь - 43 “лайки”. 

Хотіли на масаж

28-річний Андрій та 26-річна Віра Гудзь на перемогу у конкурсі не очікували. І дуже зраділи, коли їхнє фото набрало найбільше вподобань. До того ж, подарунок був дуже вчасним, адже пара 14 лютого святкувала п’яту річницю.

- Знайомий взяв участь в конкурсі і перепостив умови собі на сторінку, - розповідає Віра Гудзь. - Я побачила і вирішила, що нам теж потрібно взяти участь. Хочу подякувати нашій родині та друзям, які вподобали наше фото і ми виграли. У нас була хороша підтримка. 

Як зізнається Андрій, вони з дружиною планували на День святого Валентина піти на масаж. Тому конкурс був дуже вчасним. 

- Ми не очікували на перемогу, - каже подружжя. - Тому дуже вдячні за такий подарунок. Він насправді чудовий. 

Кохання з першого погляду

Майбутнє подружжя познайомилось на роботі. Обоє працювали в ресторані. Першою ініціативу проявила Віра. 

- Це було кохання з першого погляду, - каже Віра. - Андрій мені відразу сподобався. Ми та спілкувались, придивлялись і десь через рік почали зустрічатись.

12 грудня 2012-ого року Андрій зробив пропозицію руки та серця. Таку дату обирав спеціально. Як жартує Віра, щоб не забути. 

- Це не був якийсь сюрприз. Купив квіти, обручку і зробив пропозицію. Без квестів, - пригадує чоловік. -  Чи довго наважувався на такий крок? Та ні. Я довго не думав.

Разом подорожують

Одне з спільних хобі, яке і поєднало пару - спільні подорожі. Зараз не завжди є така можливість, але як тільки є шанс - пара кудись їде. 

- Якби не робота, не буденність, то ми б частіше кудись їздили, - каже Віра. 

Свого чоловіка Віра цінує за мужність, повагу і за ним, як за кам’яною стіною. Андрій обожнює дружину за жіночність і за те, як вона береже сімейне тепло. І те, що у них спільні інтереси. 

“Вулкан пристрасті”

Пара виграла сертифікат на двох на масаж від студії масажу Оксани Петришин Body Line. У цій студії пара зможе обрати будь-який масаж. Одним з таких може бути  розслабляючий масаж “Вулкан пристрасті”. У програму входить 1,5 год у сауні з п’янким шампанським та година релаксуючого масажу з аромамаслами. 

- Такі конкурси проводити потрібно, - каже Оксана Петршин. - І підтримувати їх теж потрібно. Такими речами можна показати сучасній молоді, що секрет здоров’я у спорті та здоровому способі життя, а не у посиденьках з келихом пива. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up