Партнер рубрики Події

Переможниця “СтудМіс ТНТУ 2014” поїде у Єгипет

Переможниця “СтудМіс ТНТУ 2014” поїде у Єгипет
Вісімнадцятирічна Ірина Слободян виборола корону "СтудМіс ТНТУ 2014" серед 12 претенденток. Конкурс відбувся у середу, 7 травня.

Переможниця виграла з дуже великим відривом у 16 балів. Дівчина не очікувала на перемогу, тому що інші учасниці були не менш талановитими та заслуговували на перемогу. Крім корони Ірина ще отримала головний приз конкурсу – путівку у Єгипет.

{photo_gallery id=4687|}

- Я дуже щаслива, що перемогла! – ділиться емоціями Ірина. – Коли назвали ім'я першої віце-міс, я не знала чого очікувати. Але коли сказали, що я перемогла, то в мене серце чуть не вистрибнуло..

Відео дня
> Підтримати дівчину прийшла вся сім'я та хлопець, тому за словами Ірини Слободян, підтримка близьких надавала їй сил та віри у себе.

{photo_gallery id=4688|}

Першою віце СтудМіс ТНТУ 2014 стала Леонідія Габян. Корону другої віце-міс отримала Ірина Трачук, а третьою віце-міс стала Тетяна Найда.

{photo_gallery id=4689|}

Учасниці на сцені дефілювали тричі: у українських народних костюмах, у купальниках та у вечірніх сукнях. Проте, як розповіли організатори, виходу дівчат на сцену у купальниках могло і не бути.

- Це вперше за чотири роки є вихід у купальниках, ще й не у суцільних, - говорить один із організаторів конкурсу Юлія Василина – Тому, що ми спочатку планували хоча б у соцільних купальниках і попередні роки дівчата відмовлялись дефілювати у них.

У конкурсі талантів учасниці і танцювали, і співали, і вихвалялись своїми кулінарними здібностями. Двоє з дівчат на сцені навіть малювали.

Учасниць нагороджували у дванадцяти номінаціях. Серед яких “СтудМіс Фото ТНТУ 2014” стала Галина Болотянська, “СтудМіс Make Art ТНТУ 2014” – Тетяна Марушечко. Звання “СтудМіс Елегантність ТНТУ 2014” та “СтудМіс Сексуальність ТНТУ 2014” отримала Оксана Процик, “СтудМіс Стиль ТНТУ 2014” – Анастасія Наконечна. У номінаціях “СтудМіс Fly Models ТНТУ 2014” та “СтудМіс АртистичністьТНТУ 2014” перемогла  Валерія Вербицька. Віта Футрик стала “СтудМіс Грація ТНТУ 2014”, а “СтудМіс Інтелектуальність ТНТУ 2014” – Марія Шершень. В інтернет-голосуванні перемогла Ірина Трачук. А “СтудМіс Глядацьких симпатій ТНТУ 2014” стала Леонідія Габян.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Пропущено номінаю "СтудМіс Креативність ТНТУ 2014" - Порадюк Тетяна
  • Anonymous

    СтудМіс ТНТУ а не ТНПУ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up