Перші малюки 2023 року: хто народився у Тернополі у новорічну ніч

Перші малюки 2023 року: хто народився у Тернополі у новорічну ніч
Фото ілюстративне і взяте з відкритих джерел
  • 1 січня 2023 року у Тернополі народились четверо малюків.
  • Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У Тернопільському обласному клінічному перинатальному центрі «Мати і дитина», що на вулиці Замковій, 1 січня 2023 року народились двоє малюків.

Першою дитиною, яку новорічна ніч подарувала Файному місту, став хлопчик, розповіли для сайту «20 хвилин» у приймальному відділенні закладу .

– У Новорічну ніч, після опівночі, у нашому перинатальному центрі з’явились на світ двоє малюків. Першим був хлопчик, який народився о 1:15 із вагою 3,550 кілограма. Пізніше в іншої мами народилась дівчинка. Діти міцні й здорові, – повідомили у перинатальному центрі «Мати і дитина».

Відео дня

Також ми дізнались, хто першим з’явився на світ у пологовому відділенні Тернопільської комунальної міської лікарні №2. Там у перший день 2023 року народились два хлопчики. Радісною звісткою з нами поділилась Ольга Сидорчук, медичний директор з дитинства та пологової роботи цієї лікарні.

– Майже одночасно з’явились на світ два малюки. Обидва – хлопчики. Перший народився о 6:40 із вагою 3,5 кілограма, а другий– о 6:45 із вагою 4,3 кілограма, – каже Ольга Сидорчук.

Тобто загалом 1 січня 2023 року у Тернополі народились четверо немовлят.

Зауважимо, що торік у новорічну ніч у нашому місті народились четверо малюків, всі у Перинатальному центрі Тернопільської міської лікарні №2. Перше немовля з’явилося на світ 1 січня 2022 року о 00:45. Новонароджені у перший день нового року – всі дівчатка. Натомість в обласному перинатальному центрі «Мати і дитина», що на Замковій, у Новорічну ніч 2022-го діти не народились.

Редакція «20 хвилин» щиро вітає новонароджених малюків та їхні родини! Нехай діти ростуть здорові і щасливі, мають добру долю й веселе дитинство!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Марія Найко

    Ципочка
  • Іра Головацька

    Міцного здоров'я хай ростуть під мирним небом
  • валентина кравчук

    Хай зростають здорові і щасливі!
  • Анна Вовк

    Хай хранить тебе Божа матір і Ангел Охоронець

keyboard_arrow_up