Біля ОДА - пікет, поліція перекрила сходи. Що вимагають тернополяни?

Біля ОДА - пікет, поліція перекрила сходи. Що вимагають тернополяни?
  • Про зібрання під Тернопільською облдержадміністрацією у соцмережах повідомляють тернополяни. 
  • Люди зібрались на акцію під назвою "Єрмак стоп".
  • Подію раніше анонсували активісти у соцмережах. 

- Біля облдержадміністрації багато поліції. Щось там відбувається, - пише у редакцію постійний читач пан Андрій. - Схоже на акцію протесту. 

Як повідомляють представники Тернопільської організації Національного Корпусу, активісти зібрались, щоб висловити протест проти дій влади. 

- На наше переконання, голова Офісу Президенту сприяє просуванню антиукраїнських капітулянтських ініціатив, - повідомляють активісти. - Яскравим прикладом стало підписання Анрієм Єрмаком 11 березня в Мінську протоколу про створення так званої «Консультативної ради».  Зокрема, Єрмак скомпрометував себе через гучний корупційний скандал, пов’язаний з торгівлею посадами та іншими меркантильними зловживаннями, що яскраво відображені на оприлюднених в мережі записах Лероса. 

Відео дня

Активісти вимагають відставки Андрія Єрмака з посади голови Офісу Президента.

Як повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції, правоохоронців залучили для охорони громадського порядку. Наразі порушень не було.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • пннкуув

    Виходить що керівники державних установ Тернопільської області купили в Єрмака посади. А казали що все чесно, законно і прозоро. Вішайтеся підкупники і продажні свині бо ви тупаки а не керівники обманули всіх українців, дали хабар і маєте сидіти за корупцію а не збирати побори з підлеглих.
  • Маховик правди

    Сьогодні один рік як цей "Легетимний-2" вступив на посаду президента. Ось, якщо проаналізувати ,що він зробив за один рік  ,то можна сказати одним словом це скандал , бардак, брехня .  Це ще раз  підтвердження ,що при владі є непрофесійна людина , яка зараз  фактично керує країноюі, і яка навіть не розуміється ,що таке зовнішня політика і як її вести.  . Якщо проаналізувати нинішню ситуацію, то це є  реванш регіоналів . Купа колишніх регіоналів  повернулися в Україну і їх ніхто не садить . Штепу- випустили , Єфремова -випустили, Клименка- відбілюють , Лукаш- відбілили . Портнов у нас неофіційно судами керує  . Хорошковського хотіли на митницю запхати , Тігіпка хотіли в премєри запхати це ж все регіонали .Де ж обіцянка президента про нові обличчя . Ось і зараз запхали одіозну фігуру Єрмака, який по суті зливає країну. Сивоха там теж оскандалився, і жодного разу президент не поправив цього "шоумена", який  говорив про громадянський конфлік, а відповідно сам погоджується з думкою Сивохи . Почали говорити про подвійне громадянство ,а це дзвіночок про легалізацію ось того бардаку ,що зараз робить РФ на Донбасі видаючи паспорта всім і кожному .
    Сьогодні слухав про Станицю Луганську де відбулося розведення військ так получається ,що сепари війська не відвели , а на тих ділянках присутні  військові РФ і саме основне обстріли там не припинялися на протязі 7 днів ,а це була одна з умов розведення військ відповідно це була чергова брехня міністра оборони і це було не розведення ,а здача території через хотелки кремля . У нас президент говорив ,що він не ЛОХ ,то так получається ,що і тут збрехав . Збрехав про нові обличчя -Богдан ,Ємець це ж колишні регіонали . А в верховній раді обіцяв за кнопкодавство ,що позбавлятимуть мандат а в результаті  двоє з фракції "слуги народу"  далі працють .Обіцяв ,що якщо підтвердиться судимість депутата Іванісова то його теж позбавлять мандата а в результаті  він далі працює в ВР. А такий собі Богданець з Тернополя побив людину і щоб уникнути покарання вирішив поїхати в зону АТО типу добровольцем щоб получити УБД тільки він багато чого не розповідає як він отримав це посвідчення . Ще можна було б довго перечислювати всякий зброд з слуги народу тільки толку з того один хер люди далі будуть голосувати за політичну розкраску ,а не за  реальні дії і правдиві  декларації .
  • як порохо боти зе бобіків вигулювали=)

    Кожен порохо бот має служити в Армії Держави Україна !!!
  • як порохо боти зе бобіків вигулювали=)

    і знову ця весела історія як порохо боти  веселились =))

    Маховик правди reply як порохо боти зе бобіків вигулювали=)

    Цей вічно наривається получити 3,14зди
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up