Партнер рубрики Події

Підготовка до опалювального сезону 2023-2024: на якому етапі Тернопільщина

Підготовка до опалювального сезону 2023-2024: на якому етапі Тернопільщина

Тернопільська область готується до опалювального сезону. Регіон на 80% готовий до холодів.

Про це розповіли у Тернопільській обласній військовій адміністрації після засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

— Під час засідання розглянули питання про стан готовності місцевих органів виконавчої влади до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах критичної інфраструктури, зокрема, забезпечення сталої роботи транспортної інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу, — йдеться у повідомленні.

Загалом в опалювальному періоді 2023-2024 року на Тернопільщині працюватиме 1201 котельня, з яких на газі – орієнтовно 304, деревному паливі – 339, вугіллі – 325, електриці – 199, інших видах палива – 34.

Відео дня

В ОВА повідомляють, що станом на 1 вересня рівень підготовки становить 80 %. Крім цього, особливу увагу приділили питанню про стан виконання заходів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у закладах освіти, охорони здоров’я та соціального захисту.

На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій також зауважили про те, щоб голови громад повторно перевірили стани Пунктів Незламності, зокрема справність усіх генераторів.

Нагадаємо, на заклад освіти на Бучаччині прокуратура подала позов до суду, бо протирадіаційне укриття на понад 550 осіб не готове до використання.

 

Читайте також:

У міській раді пояснили, коли укриттями у школах можуть користуватися тернополяни

На Дружбі відновили фасад мобільного укриття: який вигляд має тепер?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up