Пінна вечірка та тренінги: у Тернополі буде свято «День знань: Версія 1.0»

Пінна вечірка та тренінги: у Тернополі буде свято «День знань: Версія 1.0»
  • Тренінги, ігри, експерименти та пінна вечірка, - все це буде на науково-розважальному святі «День знань: Версія 1.0». 
  • Захід відбудеться 1 вересня з 15.00 до 19.00 у парку Шевченка, поблизу алеї від "Фонтану Щастя".


 

- Перше вересня - це ж не лише початок осені, а й початок навчання, - каже радник міського голови із питань молоді Христина Білінська. - І ми вирішили його не типово відсвяткувати, бо така тенденція йде по цілій Україні. Оскільки День знань припадає на неділю, то ми вирішили, що було б чудово зробити велике масштабне дійство в парку ім. Шевченка. 

Усі університети міста, кілька шкіл та громадські організації погодились співпрацювати із організаторами. На святі кожен факультет університету представить себе, щоб тернополяни могли ознайомитись з можливостями закладів освіти Тернополя. 

- Все завершиться пінною вечіркою, - розповідає пані Білінська. - Окрім освітньої, буде ще культурна, спортивна, профорієнтаційна локація та алея можливостей громадських організацій. 

Відео дня

Організатори роблять великий наголос на додаткові можливості, зазначає голова молодіжної міської ради Леся Голик. 

- Ми маємо велике залучення молоді до заходів, то хай цей День знань стане ще одним кроком, щоб Тернопіль був молодіжним містом, - каже Леся Голик. - До речі, навчання - це має бути також трохи весело, тому вечірку ми теж організовуємо. 

Загалом у парку Шевченка буде організовано 70 наметів. Організатори кажуть, захід буде цікавим для маленьких діток, студентів та навіть батьків. 

- Буде особливо цікаво для молодих батьків із маленькими дітьми, бо вони зможуть побачити досягнення кожної школи Тернополя, - розповідає начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть. 

Впродовж заходу тернополяни та гості міста зможуть взяти участь у майстернях, тренінгах, іграх, експериментах, ознайомитись з можливостями закладів освіти Тернополя, потанцювати та обрати для себе напрямок громадської діяльності.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up