Партнер рубрики Події

Піротехніки на Тернопільщині знешкодили артснаряд часів Другої світової війни

Піротехніки на Тернопільщині знешкодили артснаряд часів Другої світової війни
Фото до новини ілюстративне

Боєприпас виявили поблизу села Бенева Золотниківської громади.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

– 13 березня в полі поблизу села Бенева під час технічного обстеження території фахівцями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області виявлено, вилучено та знешкоджено 1 артилерійський снаряд часів Другої світової війни АС-76 мм, – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області застерігає краян, як поводитись, якщо ви помітили таку «знахідку». Пам’ятайте, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпаси, або є підозрілим – не торкайтеся його!

Про нього негайно повідомляйте рятувальникам, зателефонувавши за номером телефону «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків!

Інфографіка МВС України

Нагадаємо, як писали раніше «20 хвилин», рятувальники 5 березня знешкодили артилерійський снаряд біля гори Лисоня поблизу Бережан та ще три артснаряди у різних громадах області.

 

Читайте також:

На Тернопільщині виявили кілька артснарядів часів Другої світової війни

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up