Партнер рубрики Події

“Пісня, під яку хочеться танцювати”: тернопільська співачка ZOZULYA презентувала новий хіт

“Пісня, під яку хочеться танцювати”: тернопільська співачка ZOZULYA презентувала новий хіт
  • “Моя нова пісня "Танці", це - танцюють всі. Колір шкіри, національність та вік - просто не мають значення” : тернопільська Зозуля зняла кліп на свою другу пісню.
  • Співачка розповіла свою історію успіху журналістці “20 хвилин”.

Співачка Василина Боровська, відома під псевдонімом Зозуля, народилась у селі Настасів, що на Тернопільщині. Розповідає, що вибрала такий псевдонім, бо її дівоче прізвище - Зазуляк.

   - Одного разу я виступала на концерті і вже перед виходом на сцену ведучі запитались, як мене оголосити. Саме тоді я  вирішила, що нехай буде Зозуля, - каже співачка. - І мені ще досі дуже подобається цей псевдонім.

Десять років тому дівчина переїхала у Тернопіль. Співачка розповідає, що вона з дитинства розуміла, що не буде працювати на звичайній роботі.

Відео дня

   - Я знала, що не буду сидіти від ранку до вечора в офісі, - каже Зозуля. - Серцем я відчувала, що у мене вийде стати співачкою.

Зозуля закінчила Настасівську загальноосвітню школу, потім вступила у Галицький коледж ім. В. Чорновола на спеціальність - “ Міжнародний туризм”. Після завершення навчання в коледжі, здобула вищу освіту в ТНЕУ на факультеті “Економіка підприємства”. Але доля склалась так, що пропрацювала за спеціальністю Зозуля лише три роки.

   - Цього часу мені вистачало, щоб зрозуміти , що це не моє, - каже співачка. - І згодом я познайомилась із гітаристом, з яким ми створили музичний дует та виступали у місцевих пабах.

Талант отримала від батьків

Зозуля розповідає, що талант до співу вона перейняла від батьків. Тато дівчини клавішник та вокаліст у живому гурті.

   - Я народилась в небагатій сім’ї, - каже співачка. -  Моя мати продавець за освітою, але багато років співає у церковному та аматорському хорі. А батько - музикант. Я виросла в постійній атмосфері репетицій. Повсякчас спостерігала, як створюється музика.  

Зозуля докладає багато зусиль, аби розвивати свій вокал.

   - За роки моєї творчості я прожила незліченну кількість днів народжень, корпоративів та весіль, - розповідає співачка. - Навіть, перевтілювалась у Мерилін Монро та у снігурочку на новорічних святах. Згодом я підкорювала сцену із авторським "Монро-шоу”. Також багато сил я приділяла кавер-дуету, який ми створили ще з одним музикантом. Але він також вичерпав себе. І саме тоді я зрозуміла, в якому напрямку мені потрібно рухатись - почала писати власні пісні.

Зараз у доробку співачки є дві авторські пісні із відео-кліпами до них.

Повірила у свої сили після успішного дебюту з піснею «Чорне і біле»

Дебютний кліп нашої землячки “Чорне і біле” зараз має понад два мільйони переглядів на Ютубі.

   - Ця пісня стала для мене поштовхом в кар’єрі, - розповідає вокалістка. - Підсвідомо я чекала на успіх, але звісно, коли її створювала, то не була впевнена, що вона стане хітом. Я рада, що вона знайшла відгук у серцях слухачів. І справді пишаюсь цією композицією.

На пісню "Чорне і біле" тепло відреагувало старше покоління, пояснює співачка.

   - А наступні композиції хоч і орієнтовані на молодь, проте не зарікаюсь, що і бабусі будуть танцювати, - додає з усмішкою співачка. 

   - Я не хочу співати лише ліричні пісні, - продовжує співрозмовниця. -  Зараз я хочу видавати продукт, під який хочеться танцювати. І моя друга пісня “Танці” саме така.

“Танці” - пісня про безтурботну молодість

Автор тексту та музики - Зозуля, а відео зняв Іван Заставецький. Співачка розповідає, що задум пісні виник вже давно.

   - У цій пісні йдеться про танці і дискотеки, які, мабуть, хоч раз відвідував кожен, - каже дівчина. - Текст та музика для цієї пісні прийшли до мене миттєво, написала я її за один день.

Ця композиція орієнтована на молодіжну аудиторію, яка буде її наспівувати і танцювати під неї, - пояснює вокалістка.

  - Підготовка до зйомок кліпу зайняла близько місяця, - каже Зозуля. - Це були масштабні зйомки, на які вся знімальна група витратила багато часу та зусиль. Кожна деталь у ньому продумана, починаючи від героїв кліпу, і закінчуючи аксесуарами.

Ідеї для кліпу належить самі співачці і режисеру, яким став Юрій Вітяк. Основний меседж, який несе кліп це - танцюють всі, будь-кого віку та кольору шкіри. У кліпі знялись актори тернопільського драмтеатру, а також у відео знімались студенти-іноземці.

Співачка обіцяє дивувати новим стилем

У вокалістки є багато ідей, які вона найближчим часом збирається втілювати.

   - Зараз я вже майже закінчила роботу над своєю наступною авторською піснею, - розповідає співрозмовниця. - І я думаю, що саме третя пісня покладе напрям, у якому я планую рухатись. І я обіцяю, що буду дивувати своїх слухачів новим амплуа.

Співачка радіє, тому, як зараз розвивається її кар’єра і в майбутньому вона планує лише вдосконалюватись.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up