Партнер рубрики Події

Піти на «Дизель Шоу», постояти на цвяхах і помалювати піском: куди піти у Тернополі 25-26 березня?

Піти на «Дизель Шоу», постояти на цвяхах і помалювати піском: куди піти у Тернополі 25-26 березня?
  • Нарешті ми дочекались вихідних. Вони у Тернополі будуть насичені пізнавальними заходами для дорослих і малечі.
  • Ви зможете задонатити на потреби військових на благодійних концертах, освоїти бізнес-навички, сходити на кілька прем’єр вистав і навіть власноруч виготовити писанку до Великодня.
  • Всі ці події пройдуть у місті 25-26 березня. «20 хвилин» зібрали для вас найцікавіші заходи, які можна відвідати і добряче відпочити.

Навіть в умовах повномасштабної війни, стресу й щоденних клопотів, треба трішки часу приділяти собі і своєму розвитку та відпочинку. Тим паче, надворі буяє весна і сидіти вдома аж ніяк не хочеться. На різних локаціях Файного міста цими вихідними пройде безліч класних подій. Багато з них безкоштовні, або спрямовані на підтримку наших мужніх Воїнів. Що відбуватиметься у Тернополі – дивіться у добірці. Частина оголошень взяті з інформаційної платформи MoeMisto, де публікують анонси подій. Слідкуйте за оновленнями MoeMisto в соцмережі Інстаграм.

Куди піти у суботу, 25 березня?

Dizel show у Тернополі

Час і локація: початок о 17:00, далі – о 19:30; тривалість – 1,5 години, Палац культури «Березіль».

Відео дня

Вхід: квитки коштують 380-980 грн (їх можна придбати за лінком: http://surl.li/ftgfz).

На вас чекає програма  «Буде весна». Гумористична вистава «Дизель шоу» присвячена зустрічі Переможної весни та ЗСУ. Сміх для українців є силою життя, об'єднує людей та допомагає у скруті. Протягом 90 хвилин глядачі матимуть змогу посміятися над кумедними скетчами, абсурдними замальовками та неперевершеною грою акторів. Актори Dizel show: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Євген Гашенко, Юлія Мотрук і  Дмитро Танкович.

Театральна імпровізація «Мистецтво тут і зараз»

Час і локація: початок о 10:00, тривалість – 2 години, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: вартість участі становить 100 гривень (для участі треба заповнити реєстраційну форму за лінком: https://forms.gle/scvVSTQYNFnUqE8P6). Попередня реєстрація на захід обов’язкова!

Щосуботи у креативному кластері збираються охочі зайнятись театральною імпровізацією. Це прекрасний спосіб відволіктись від колосального постійного стресу через війну з росією. А ще це арт-терапія, бо імпровізація – арт, а тренерка Вікторія Сауленко – арт-терапевтка. За заняттях прокачують креативність, практикують акторську майстерність, відточують навички публічних виступів, створення та вирішення конфліктів, побудову діалогів і промов тощо. Організатор події: Marketing HUB Ternopil.

Благодійний концерт Spring Metal Gig

Час і локація: початок о 19:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: квиток коштує 200 грн (купуйте за лінком: https://secure.wayforpay.com/payment/springmetalgig).

Улюблені рок-гурти знову зберуться разом, щоб подарувати тернополянам шалений вечір. На сцені виступатимуть: REDSIDE (Тернопіль), YAD (Львів), Lemon BITE (Черкаси) та The MAEN (Ужгород). Благодійний концерт спрямований на підтримку ЗСУ та купівлю тепловізора Pulsar Hellion 2. «Важкий рок – це насолода для тебе», – пишуть організатори в анонсі події.

Дискусійний клуб «ВІДОМА НЕВІДОМА УКРАЇНА»

Час і локація: початок об 11:00, актова зала Тернопільського обласного краєзнавчого музею.

Вхід: безкоштовний (за детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +380 68 733 1409).

В рамках нового музейного проєкту «Відома невідома Україна» містян запрошують стати учасниками дискусійного клубу. Цієї суботи буде можливість прослухати дві лекції: «Внесок українців у світовий розвиток до ХХ ст.» (розмова про відомих людей українського походження, які прославились за межами наших земель і забуті сучасниками; лектор – Сергій Волоцюга, історик, краєзнавець, учитель Тернопільської ЗОШ № 8) та «Спочатку було слово» (про походження української мови: правда і фейки; лекторка – Тамара Голі-Оглу, завідувачка кафедри української мови та слов'янської філології Приазовського державного технічного університету (м. Дніпро), перекладачка, фахівчиня з історії слов'янських мов, перекладознавства та етнолінгвістики). 

Прем’єра комедії «Мадмуазель, негайно одягніться!»

Час і локація: початок о 18:00, тривалість – 2 години, Драмтеатр імені Тараса Шевченка.

Вхід: квитки купуйте тут: https://ticketclub.com.ua/eventsession/14520/. Вартість квитків 200 гривень.

Творчий ранок для жінок

Час і локація: початок о 10:00, простір monadaspace (вулиця Торговиця, 28).

Вхід: участь коштує 200 гривень, реєструйтесь на Інстаграм-сторінці простору (пишіть у дірект).

«Де брати енергію і силу для життя? Чому їх не вистачає? Як не розплескувати ресурс, а розділяти його у потрібних напрямках? Якщо ви задумувались бодай над одним з цих запитань – цей творчий ранок для вас, прекрасні жінки. Адже багато з нас свою енергію витрачають на все, крім себе», – йдеться в анонсі. Суботнього ранку тернополянок запрошують на чайну церемонію, лекцію про енергію та силу з арт-терапевтинею, практику з метафоричними картами та малюванням тощо.

Груповий семінар з цвяхостояння

Час і локація: початок о 18:00, простір monadaspace (вулиця Торговиця, 28).

Вхід: участь коштує 350 гривень, реєструйтесь на Інстаграм-сторінці простору (пишіть у дірект).

«Вам замало стресу? Давайте ще! Жартуємо! Проте, цвяхостояння – це дійсно штучно створений корисний стрес для мозку. Для охочих відчути на собі, що ж таке «постояти на цвяхах», ми вирішили організувати семінар», – вказують в анонсі. На занятті ви зможете: пропрацювати переживання, страх, тривогу, підвищити рівень власної енергії та здобути нові інсайти, покращити фізичне і ментальне здоров’я. Заняття проведе Тарас Шпачук, який має більше восьми років досвіду в інструкторській діяльності, займався різними видами східних практик, і зокрема – цвяхостоянням.

Тренінг «Продажі в новій реальності»

Час і локація: початок об 11:00, тривалість – 6 годин 30 хвилин, Центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес у Тернополі» (вул.15-го квітня, 2-м, Бізнес-центр К15).

Вхід: вартість участі становить 1800 гривень, необхідна попередня реєстрація через чат-бот подій в Тернополі за посиланням: https://t.me/podiiabusiness_ternopil_bot.

Хочете отримати нові інструменти та техніки з продаж і збільшити кількість клієнтів? Вас запрошують на тренінг, в результаті якого кожен отримає дієві поради і знання. Спікер: бізнес-тренерка Оксана Винницька – сертифікований коуч, тренерка з розвитку лідерських навиків та навиків продаж, має понад 10 років досвіду у сфері персоналу в корпоративному бізнесі, авторка «Щоденника лідера».

Куди піти у неділю, 26 березня?

Сольний концерт співачки SOWA

Час і локація: початок о 19:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: квиток коштує 200 гривень (купити можна за лінком: https://concert.ua/uk/event/sowa-ternopil).

Загадкова співачка SOWA виступить у Тернополі. Артистка розпочала кар'єру не так давно, проте її композиції вже можна почути на радіо і телеканалах. А також дівчина двічі заявляла про себе на Нацвідборі Євробачення 2022 та 2023 років, й успішно пройшла у попередній список претендентів. Під час повномасштабного наступу співачка створила благодійний фонд «Ангел-охоронець» та активно допомагає військовим, а також дітям, які постраждали від війни. На концерті у нашому місті глядачів чекають найвідоміші хіти SOWA та нові пісні. Частина  коштів піде на допомогу ЗСУ.

Екскурсія «Велич Тернопільської Катедри»

Час і локація: старт о 16:00, деталі вам повідомлять після реєстрації.

Вхід: запис на екскурсію обов’язковий, по телефону вам скажуть вартість участі.

Однією зі старовинних споруд, що збереглися до нашого часу, є Домініканський костел, збудований у 1749-1779 роках. Дізнатись все про будівництво та історію собору можна на екскурсії «Велич Тернопільської катедри». Попередній запис обов’язковий. Реєстрація закінчується за день до екскурсії. Записуйтесь за номером: 098 0520 720, або за адресою – вулиця Грушевського, 2.

Прем’єра комедії «Мадмуазель, негайно одягніться!»

Час і локація: початок о 18:00, тривалість – 2 години, Драмтеатр імені Тараса Шевченка.

Вхід: квитки купуйте тут: https://ticketclub.com.ua/eventsession/14520/. Вартість квитків 200 гривень.

Тренінг «Нав’язливі думки» та майстер-клас для дітей

Час і локація: початок о 14:00, тривалість – 2 год, Тернопільська обласна бібліотека для дітей.

Вхід: безкоштовний. У рамках проєкту TatoHub для татусів проведуть тренінг, а їхня малеча зможе власноруч намалювати картину кольоровим піском.

Філософський перформанс до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

Час і локація: початок об 11:00, тоді – о 13:30, тривалість – 60 хвилин, Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки.

Вхід: вартість квитка – 80 гривень. Квитки продаються у касі театру щоденно (крім суботи). Телефони для довідок: (0352) 52-49-54, 52-49-57, 25-15-69.

Пасхальний майстер-клас «Христос Воскрес – Воскресне Україна!»

Час і локація: початок о 10:00, тривалість – 4 години, Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (вулиця Микулинецька, 21).

Вхід: безкоштовний.

У розрізі проєкту «Дружній простір позашкілля для дітей війни» щонеділі працює пасхальний майстер-клас «Христос Воскрес – Воскресне Україна!». Педагоги закладу запрошують учнівську молодь, батьків, гостей Тернополя до виготовлення оберегу українського народу – писанки, як символу життя, відродження України. Для роботи необхідно мати 2-3 сирих білих курячих яйця.

А Ви відвідаєте якийсь із заходів? Або напишіть у коментарях свої варіанти, де можна культурно й цікаво відпочити у Тернополі на вихідних.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Larysa Berezyuk

    Абсурд.
  • Ян Балога

    Якраз зараз до дизель шоу, в країні війна а їм сміхуйочки
  • Марічка Юрчак

  • Марічка Юрчак

    Щиро дякуємо за анонси!

    Ромко Задорожний reply Марічка Юрчак

    Наталія Бурлаку то я не про всіх 😉

    Наталия Бурлаку reply Марічка Юрчак

    Ромко Задорожний, ми анонсували🙂 Зараз інші часи, та й заходи інші

    Ромко Задорожний reply Марічка Юрчак

    Марічка Юрчак нарешті)
    Колись навіть півмарафон анонсувати було ледь не комерційною справою)

keyboard_arrow_up