Партнер рубрики Події

Подарували тепло! Військових на фронті розчулили подарунки від тернопільських школярів

Подарували тепло! Військових на фронті розчулили подарунки від тернопільських школярів
  • Тернопільські дітлахи не просто переживають війну, вони розуміють страшну руйнівну силу, яку та несе за собою. Чи не щодня ми бачимо, як малюки донатять кишенькові на ЗСУ, збирають кошти виступами, записують звернення та мріють про Перемогу.
  • У цьому матеріалі про учнів Тернопільської Української гімназії ім. Франка. Вони підготували невеличкі подарунки для наших воїнів на передову, аби подарувати тепло і позитивні емоції захисникам.

Шкарпетки разом із солодощами, вітальними листівками, окопними свічками та іншими корисними речима отримали воїни однієї із частин, яка зараз дислокується на Донецькому напрямку.

– Ми неймовірно вражені щирими словами, які залишили діти у своїх листах. Сльози на очах. Це надзвичайно, коли хлопці та дівчата так люб’язно звертаються. Чесно, заради наших дітей, заради наших сімей ми тут і знаходимося. Нам відступати нема куди. За нами – наші рідні, наші домівки, наша земля, – розповідає редакції «20 хвилин» військовий із позивним «Тернопіль».

Бійці хочуть подякувати дітям за те, що вони так патріотично налаштовані та побажати їм зростати гарними людьми.

Відео дня

Як ми дізналися, листівки для воїнів відправили учні 1-А гімназійного класу. Вони неодноразово долучаються до різноманітних акцій на підтримку ЗСУ. 

– Наші діти із щирими намірами та побажаннями готували подарунки для наших захисників. Нам, батькам, приємно від того, наскільки свідомо та відповідально кожен підійшов до цього завдання. У нашому класі багато татів служать у Збройних Силах України, звичайно, діти розуміють, що таке війна, що таке розлука, вони щирі і дуже хочуть мирного дитинства. Натомість ми, батьки, намагаємось виконувати усі добрі наміри наших синів і доньок, аби виростити з них справді гідних Людей, діляться думками в батьківському колективі

 

Від редакції. Насправді робити добрі справи – не так складно. Неважливо, що ти віддаєш, головне – щоб із чистим серцем. Навіть слова підтримки та дрібні подарунки є величезним знаком уваги для наших захисників і захисниць. Не забуваймо про це!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up