Михайло приїхав на білому коні: ранок тернополян почався з лопатами в руках

Михайло приїхав на білому коні: ранок тернополян почався з лопатами в руках

Як виглядало засніжене місто вранці 21 листопада дивіться у фоторепортажі. 

- Як бачите, до 9-ї ранку сатежки розчищені, ми вийшли на роботу десь по 6-й, - розповів двірник на вул. Винниченка. 

Ближче до 9-ї дороги та доріжки і справді були розчищені. А в Центрі суміш, якою посипають тротуари, рипіла під взуттям. У дворах будинків вранці діти грали сніжки, намагались ліпити сніговиків, поки їхні батьки відчищали авто від снігу. 

Тернополяни, яких ми зустріли на вулицях міста, кажуть, що снігу зраділи. Засніжене вранці місто уже навіяло святковий настрій. 

- Дуже часто саме 21-ого листопада випадає перший сніг, тому в народі кажуть, що "Михайло приїжджає на білому коні", - каже тернополянка Світлана. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петро Білецький

    То шо хіба сніг ??  Аво якась падйопка. Надал і його компанія лікует бо снігу нема багато і потім відчитаються шо цього року вони з негодою справились. А депутати з Самопомочі бісяться бо вони очікували шо того року Надала знову записе снігом, а не тут то було... Два рази підряд таке свято рідко буває. Прийдеться їм трошки почекати і попросити Бога негоди.

    Кисіль reply Петро Білецький

    Звідки стільки негативу??

    Гарні фото, класне засніжене місто

    Там ж ні слова ні про Надала, ні про Самопоміч

    Петя, узбогойся

    Петро Білецький reply Кисіль

    Та який негатив.. Звідки ви знаєте шо я це писав в поганому настрої. Навпаки, мене такі речі радують. Я просто згадав собі минулий рік і проаналізував ситуацію.

    Кисіль reply Петро Білецький

    Ви написали про минулий рік і аж самому згадалось, весело було)

    Кисіль reply Петро Білецький

    Прошу вибачення! Я Вас на так зрозумів.

    Петро Білецький reply Кисіль

    Та ніц страшного. Бог простить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up