Поліцейські розшукали 9-місячну дитину, яку викрав житель Підволочиська (ФОТО)

Поліцейські розшукали 9-місячну дитину, яку викрав житель Підволочиська (ФОТО)

Зловмисник затриманий, дівчинка неушкоджена, зараз її обстежують медики, вирішується питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад.

23 жовтня у поліцію надійшло повідомлення від 34-річної жительки Львова про зникнення її дев’ятимісячної доньки. Як попередньо встановили правоохоронці, дитина була викрадена, а до скоєння злочину може бути причетний колишній співмешканець матері дівчинки - 31-річний житель Тернопільської області.

Читайте також: У викраденні 9-місячної дівчинки зі Львова підозрюють жителя Підволочиська. Їх розшукує поліція (ФОТО)

Правоохоронці провели комплекс заходів - виявляли коло спілкування зловмисника, вивчали записи камер відеоспостереження, проводили опитування усіх, хто міг допомогти у розшуках дитини.

Відео дня

До розшуку викраденої дівчинки були задіяні поліцейські Львівської, Хмельницької та Тернопільської областей 

25 жовтня зранку поліцейський офіцер встановив місце перебування розшукуваних дитини та чоловіка, причетного до її викрадення - у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. На місце подіїї негайно прибули поліцейські Львівщини та інші, задіяні до розшуку.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального колексу України. Санкція статті перпедбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Також невдовзі суд обере запобіжний захід чоловіку, причетному до викрадення дитини, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, повідомили у підрозділі комунікації поліції Львівської та Хмельницької  областей.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up