Партнер рубрики Події

Померла талановита хореограф Галина Яровенко

Померла талановита хореограф Галина Яровенко

Світла пам'ять Галині Яровенко — талановитому хореографу і педагогу.

 

Не стало хореографа Галини Яровенко. Більше 30 років вона була наставницею молоді. Прощання з Галиною Яровенко відбудеться 1 квітня.

Про це повідомили в Тернопільському училищі технологій та дизайну.

— Скорботна новина - на 64 році життя перестало битися серце нашої колеги, талановитого хореографа Галини Яровенко, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Більше 30 років Галина Василівна була наставником молоді. Під її керівництвом фольклорний ансамбль народного танцю «Візерунки» здобув звання народного.

Вона залишила по собі добрі спогади і як голова профспілкової організації училища.

— У нашій пам'яті Галина Василівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи, — йдеться у тексті співчуття.

Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне.

Вічна світла пам'ять нашій колезі і другу.

Чин похорону відбудеться 1 квітня, о 10 год за адресою: вул. Куліша, 7 (храм Преображення Господнього)

На зображенні може бути: 1 особа та світле волосся

Під дописом — десятки коментарів зі словами співчуття.

Галина Чайка співчуває: Великий жаль і сум!  Пішла з життя творча особистість і добра, чуйна людина.  Галина Василівна вміла зарядити всіх навколо себе позитивом і енергією! Її любили учні, поважали працівники. Дивлячись на танцювальні композиції у виконанні учнівського колективу "Візерунки", під керівництвом Галини Василівни, мимоволі забувалося про негаразди, поганий настрій чи навіть вік... Вона повністю віддавалася роботі, вміло керувала танцювальним колетивом, генерувала цікаві ідеї і запалювала колектив на дію! Співчуття рідним і близьким. Вічна і світла пам'ять! Царство небесне!

Ірина Москалюк співчуває: Який важкий березень для училища... Вічна і світла пам'ять Галині Василівні

Микола Кіндзерський співчуває: Прикро! Хорошою була людиною і хореографом. Я коли ще вчився в цьому училищі, то ходив до неї на заняття. Хороші часи були. Мої співчуття рідним.

Анастасія Міщук співчуває: Вічная памʼять. Галино Василівно, ви завжди будете в нашій памʼяті, як чудовий наставник, викладач та неймовірна людина. Любимо вас

Нагадаємо, раінше «20 хвилин» повідомляли, що пішов із життя тренер-викладач із стрибків на лижах з трампліна Нікіфорук Василь Іванович.

 

Читайте також:

В останню путь провели відомого тренера з Тернопільщини

Помер тернопільський освітянин Микола Рейтор

Помер знаний тернопільський педагог

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ira Khomiakevych

    Вічна,світла пам'ять 😔😔
  • Olia Makogin

    Світла пам'ять
  • Олександра Сторож

    Вічна пам'ять
  • Inna

    Вічна пам’ять 🕯️
    Ти назавжди будеш в моєму серці 🫂
    Дякую Вам за все ❤️

keyboard_arrow_up