Партнер рубрики Події

У Тернопільській області виявили 36 таксистів-порушників комендантської години

У Тернопільській області виявили 36 таксистів-порушників комендантської години

Лише за перший місяць осені у Тернопільській області виявили понад 30 таксистів, які не мали дозволу працювати у комендантську годину. 

Правоохоронці затримують порушників комендантської години у Тернопільській області. Лише за вересень виявили 36 таксистів, які не мали спеціальних дозволів. Про це йдеться у повідомленні обласної поліції. 

— Під час комендантської години в обласному центрі працюють мобільні поліцейські групи. Їхні завдання — забезпечення правопорядку, дорожнього руху, виявлення та вилучення з незаконного обігу заборонених предметів та речовин, а також контроль за дотриманням комендантської години, — йдеться у повідомленні. 

Поліцейські наголошують, що водії, котрі здійснюють пасажирські перевезення, повинні мати спеціальні перепустки. Тож матеріали щодо перевізників-порушників направлено у Державну службу України з безпеки на транспорті.

Відео дня

Мешканцям нагадують, що на території області з 00:00 до 5:00 діє комендантська година. У цей період заборонено перебувати на вулицях без нагальної потреби та спеціальних перепусток, виданих комендатурою Тернопільської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, у Тернопільській області наразі не планують продовжувати чи скорочувати тривалість комендантської години. Це рішення приймає Рада оборони області, якщо надходить відповідний запит від військових.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександр Мыщук

    відмінити комендантську годину , і проблем не буде.
  • Люба Казка

    Відправити на передову, нехай там поїздять, підміна треба нашим захисникам..

keyboard_arrow_up