Посилена перевірка документів і авто: кого шукали поліцейські кілька днів на Тернопільщині?

Посилена перевірка документів і авто: кого шукали поліцейські кілька днів на Тернопільщині?
  • В Тернополі напередодні вихідних оголосили план «Перехоплення», тому «трусили» всіх, а в Чорткові шукали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочину.
  • Ми дізнались, чи знайшли обох чоловіків, розшук яких наробив чимало галасу у соцмережах та на вулицях міста.

На блок-постах і виїздах з Тернополя всіх зупиняють, перевіряють документи та авто. Машини довго стоять у заторах, когось, напевне, шукають, — приблизно такого змісту інформацію поширили напередодні вихідних місцеві телеграм-канали та на сторінках у соцмережах.

У телеграм-каналах навіть поширювали фото чоловіка, розшук якого наробив чимало галасу. Як з’ясували «20 хвилин», на виїзді з Тернополя шукали одного підозрюваного у скоєнні злочину, а той, чиї фото поширювали, перебував у розшуку в Чорткові.

— Обох чоловіків розшукали і затримали, деталей ми повідомляти не можемо, зазначу лише, що обоє підозрюються у скоєнні злочинів, — повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. — Наголошую, що безпеці громадян нічого не загрожує.

Відео дня

Як з’ясувалось, чоловіка, якого розшукували у Тернополі, затримали у сусідній області. Щодо чоловіка, якого шукали у Чорткові і фото якого поширювали у соцмережах та навіть місцеве відділення поліції, його теж затримали. Даних розшукуваного на Фейсбук-сторінці поліції не розголошували, лише опублікували фото. Зараз ця сторінка недоступна.

На Тернопільщині, нагадаємо, розшукували особливо небезпечного чоловіка. Повідомлення про це побачили понад 34, 5 тисячі читачів на сайті «20 хвилин».

— УВАГА! РОЗШУК. Поліція розшукує особливо небезпечну особу, — про це 23 квітня  повідомив Чортківський районний відділ поліції ГУНП в Тернопільській області. — Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження цього чоловіка — прохання повідомити на лінію «102», — йдеться у повідомленні.

Більше подробиць не повідомляли.

Читайте також:

На Тернопільщині розшукують особливо небезпечного чоловіка

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ruslan Salabun

    Ось обрихати це на 1 місці.....
    Чим особливо небезпечний розшукуваний.....?
  • Світлана Денега

    Певно депутатів з мільйонами або докторів які брали взятки і відмазували від армії
  • Олександра Шевчишин

    У нас все скрито

keyboard_arrow_up