Партнер рубрики Події

Потрібні водії, агрономи, менеджери і не тільки: за яку роботу у Тернополі готові платити найбільше

Потрібні водії, агрономи, менеджери і не тільки: за яку роботу у Тернополі готові платити найбільше

У Тернополі є чимало вакансій, де готові платити десятки тисяч гривень. Ми проаналізували оголошення пошуку робітників. Де пропонують найбільші зарплати та які вимоги до кандидатів.

Ми проаналізували вакансії у Тернополі на сайті work.ua, та сайті Тернопільського обласного центру зайнятості. Обрали роботу, з найвищою заробітною платою. 

За офіційними підрахунками Пенсійного фонду України, показник середньої заробітної плати в країні, з якої сплачено страхові внески та яка враховується для обчислення пенсії, становить 13 423 гривні у березні 2023 року. 

Тож ми обрали ті вакансії, де пропонують вищу заробітну плату, ніж розмір середньої в Україні. 

Відео дня

За що платять найбільше

Як ми помітили, найбільшу зарплату пропонують міжнародні компанії. Також достойну заробітну плату пропонують працівникам з досвідом роботи та відповідною освітою. Також ми побачили чимало вакансій з високою заробітною платою в аграрній сфері – комбайнери, агрономи, водії зерновозів. 

Високі зарплати пропонують водіям-далекобійникам та торговим представникам. 

100 000 – 180 000 грн – Менеджер з продажу логістичних послуг. Як йдеться у описі вакансії, у обов'язки працівника входитиме залучення нових клієнтів до співпраці, продаж клієнтам логістичних послуг, переговори та консультування клієнтів, опрацювання клієнтської бази, тощо. 

70 000 – 80 000 грн – Монтер металевих конструкцій. Компанія яка займається зварювальними та монтажними роботами в свою команду робітника. Необхідно вміти працювати з газовим різаком, добре розбиратись в кресленнях. Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування та стабільний дохід.

40 – 100 тис. грн – Стоматолог. Потрібен лікар-стоматолог зі своєю клієнтською базою у стоматологію. Пропонують 48% від виручки та офіційне працевлаштування.

40 000 – 90 000 грн – Ріелтор, брокер. Вимоги до кандидата – володіння ПК, вміти добре вести перемовини, презентабельний зовнішній вигляд, грамотна мова. Необхідно обдзвонювати власників нерухомості, домовлятися про співпрацю, приймати дзвінки, організовувати покази, укладати договори, тощо. Графік роботи ненормований. 

40 000 – 70 000 грн – Менеджер з продажу. Необхідно мати посвідчення водія категорії В, хороше вміння продажу, уміти презентувати та переконувати. В обов’язки входить продаж оправ, сонцезахисних окулярів, контактних лінз та аксесуарів. Також необхідно доставляти замовлення клієнтам. Працівнику надають службовий автомобіль.

40 000 – 70 000 грн – Комбайнер. Для роботи шукають комбайнера з досвідом роботи на комбайні Claas Lexion. Вартість обробки гектара землі – 250 гривень. 

50 000 грн – Головний агроном. Для роботи потрібно мати відповідну освіту, досвід роботи головним агрономом на підприємстві від 2 років, мати знання сучасних технологій сільськогосподарського виробництва, вільно володіти ПК. 

40 000 – 60 000 грн – Водій далекобійник. Необхідно мати посвідчення водія категорії «B» або «CE»; наявність біометричного паспорта; досвід роботи обов’язковий вік від 25 років. Необхідно виконувати вантажні перевезення. 

40 000 – Менеджер з розвитку мережі магазинів. У обов’язки входить пошук приміщень, ведення переговорів щодо відкриття нових магазинів, укладання договорів, організація моніторингу роботи діючих магазинів, ведення переговорів з орендодавцями, тощо. Обов’язковим є наявність власного автомобіля та водійського посвідчення. 

20 000 – 50 000 грн – Дизайнер корпусних меблів. В обов’язки входить робота в офісі, комунікація з клієнтом (замір, проектування, підготовка технічної документації), комунікація з технологом по технічній частині проекту. Необхідно виконувати виїзд на замір (бажано власним транспортом), супровід виконання проекту та контроль процесу встановлення меблів.

Яка робота у центрі зайнятості

Шукати роботу можна і у Тернопільському обласному центрі зайнятості. Наразі доступні 603 вакансії у Тернополі. Зарплати сягають 50 000 гривень на місяць. Переглянути всі вакансії можна за посиланням.

50 000 грн – Водій автотранспорту. Необхідно мати водійське посвідчення. В обов’язки входить перевезення вантажів на автомобілі MERCEDES-BENZ ACTROS euro 5. Графік роботи ненормований. Також пропонують відшкодування повної або часткової вартості проживання та харчування. 

40 000 грн – Слюсар з ремонту електроустаткування. В обов’язки входить ремонт електропроводки та електроустаткування вантажних автомобілів та напівпричепів. Необхідно уміти виконувати комп’ютерну діагностику та користуватися відповідним програмним забезпеченням. 5-денний робочий тиждень. 

27 000 грн – Фельдшер. Необхідно мати медичну освіту. У обов’язки входить надання професійної діяльності під керівництвом лікаря або самостійно, обстеження хворих на наявність невідкладних станів; прийняття рішення про обсяг допомоги та госпіталізацію; надання екстреної медичної допомоги, тощо. Графік роботи – 5 днів на тиждень. 

25 000 грн – Слюсар з ремонту колісних ТЗ. У обов’язки входить ремонт та технічне обслуговування вантажних автомобілів та напівпричепів. Ремонт та обслуговування двигунів, коробок передач, ходової та гальмівної системи, перевірка на гальмівному стенді автомобілів.

20 000 грн – Лікар-рентгенолог. Необхідно мати посвідчення 1 або вищої категорії, спеціалізація «Рентгенолог». Вміти працювати з комп'ютерною технікою. Досвід роботи від 3-х років. Графік роботи Пн-Пт 08:00 до 17:00 год.

20 000 грн – Водій тролейбуса. Необхідно мати відповідну категорію водійського посвідчення. В обов’язки входить керування тролейбусом відповідно до маршруту, виконувати підготовчі роботи перед виїздом на лінію та після повернення в депо. Також потрібно ліквідовувати дрібні несправності під час руху. 

18 000 грн – Вантажник. Робота у поштовому терміналі. Необхідно виконувати завантаження та вивантаження посилок з авто, сортування посилок за напрямками. Є різні зміни роботи, як денні, так і нічні (на вибір працівника). 

А як вам така заробітна плата? Чи вважаєте її достойною для життя Тернополя? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья Мигунова

    Що ви там вживаєте? Де ви такі зарплати бачили?!? Ще напишіть, що то офіційна ставка. Майже весь тернопіль оформлений на мінімалку, решту хто як отримує. А потім дивуються, чого грошей в бюджеті нема
  • Павло Биков

    Немає нікого,всіх до зсу забрали.
     А ті що залишилися ховаються від повісток

keyboard_arrow_up