Партнер рубрики Події

Тернопіль - у "червоній зоні". Що з автобусними перевезеннями, як працює автовокзал?

Тернопіль - у "червоній зоні". Що з автобусними перевезеннями, як працює автовокзал?
  • Тернопіль потрапив до «червоної зони» карантину. Через це всі заклади освіти, громадського харчування, ТРЦ та громадський транспорт мали б припинити роботу, однак цього наразі не сталось.
  • А от з міжміськими та міжобласними перевезеннями виникли проблеми – потяги наразі не зупиняються на станції «Тернопіль». Чи вдасться дістатися іншої області на автобусі та чи працює автовокзал?

Журналіст «20 хвилин» перевірив, квитки на автобуси міжобласного сполучення можна придбати. Також їх можна забронювати наперед. Рейси не скасовували. У диспетчерській нам пояснили – наразі працюють у звичному режимі. Автобуси у Тернополі зупиняютья, як ті, що курсують між областями, так і ті, що їдуть за кордон.

- Наразі ми працюємо, автобусні перевезення ніхто не скасовував, - пояснили у диспетчерській. – Ми не можемо сказати, чи будуть скасовані рейси. Цією інформацією ми не володіємо.

Відео дня

Також пасажирам нагадують, що на автовокзалі дотримуються карантинних вимог. У транспорті можна займати лише сидячі місця. Пасажири, як і водій, повинні бути в масках.

Якщо у місті заборонять зупинку міжміського та міжобласного транспорту – кошти за квитки пасажирам повернуть. Однак наразі перевезення працюють без змін.

 

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов зазначив, що у червоній зоні скасують міські та міжміські перевезення.

- У червоній зоні буде обмежено рух транспорту - міського, міжміського. Будуть встановлені відповідні пости на перетині з зеленої до червоної зони. Ми зараз робимо це на рівні територіально-адміністративних одиниць - це або місто, або район, - зазначив міністр.

Опитування

Чи потрібно припинити роботу автовокзалів?

Тернополяни ж негативно відреагували на те, що місто потрапило до «червоної зони», адже це створило чимало труднощів для містян.

А як ви ставитесь до того, що Тернопіль потрапив до «червоної зони»? Чи допоможе це зупинити коронавірус? Пишіть свої думки у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Cаша

    Міський голова Тернополя Сергій Надал повірив, що він і без виборів посяде втретє крісло мера. Замовна соціологія малює йому якісь комуністичні цифри у 80-90% підтримки, хоч насправді 30-35% тернополян будуть голосувати на виборах міського голови 25 жовтня за будь-яку іншу достойну кандидатуру, тільки не за діючого мера. Причина проста: люди бачать цей дерибан земель в парках, свавілля з побудовою смердючих котелень на торфі, які є родинним бізнесом мера, нахабну забудову парків тощо. Усі комунальні послуги у місті – прибирання, ремонт, встановлення бруківки – мер перетворив на свій родинний бізнес. І якби хоч якісно робили ремонти. Так ні, криворукі ремонти з бракованої бруківки шокують тернополян, які хоча б раз були за кордоном і бачили елементарну якість. Про водовідведення не чули тернопільські лакеї Надала. У дощ Тернополем не можливо пройтись так званими відремонтованими тротуарами. А вже років 7 як файне місто перетворились на брудне місто, оскільки “кадри стемковського” роблять лише видимість прибирання, а насправді лише роздмухують пил. Якщо знищені комунальники за робочу зміну вивозили до 12 тонн бруду-пилу з міста за робочу зміну, то теперішні “жужики” навіть не 500 кілограм. Тернополяни задихаються від бруду і пилу, який постійно задуває очі. А ще Сергій Надал заліз у кишеню кожного тернополянина, встановивши найбільшу оплату за воду в Україні.

    Це лишень штрихи до горе-діяльності мера Сергія надала і його посіпак, які думають, що прикрившись патріотичними гаслами і вишиванками, вхопили Бога за бороду..
  • Ira Begma

    Заїбали вже: вибачте але це вже перебор,  багатим довго не будеш!!!
  • Ванька Ковальчук

    Пездйош шо в Тернополі червона зона нема ніякої червоної зони хоть би вже непезділи бо задовбали вже зі своєю пиздьожою
  • Алла Федчишин

    Брехня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up