Повернувся назавжди додому в день народження батька. Прощаються з Володимиром Левицьким

Повернувся назавжди додому в день народження батька. Прощаються з Володимиром Левицьким

Через кілька днів Володі мало би виповнитись 32 роки. Не судилося… Він був добрим односельчанином, турботливим чоловіком, добрим батьком й сином та активним сільським депутатом

Більче-Золотецька сільська територіальна громада у жалобі. Плаче село, ридає засмучена родина... Страшна звістка облетіла громаду...

— Під час виконання бойового завдання в російсько-українській війні героїчно загинув старший солдат Володимир Левицький, 1990 року народження, житель села Більче-Золоте, — повідомили у громаді. — На жаль , ми втратили хорошого односельчанина , турботливого чоловіка, батька, сина, активного сільського депутата. Глибоко співчуваємо рідним Володимира Левицького. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку втрату. Вічна пам'ять захиснику України!

Відео дня

Більче-Золоте зустріло 14 липня свого Героя Володимира Левицького — на колінах, із лампадками і в сльозах.

— Тяжко, сумно, страшно. Плаче село, ридає засмучена родина... Повернувся Володимир додому в день народження свого батька, не дочекавши декілька днів до своїх 32, — розповіла Галина Огородник, Більче-золотецький сільський голова.

Володимир Богданович Левицький народився 31 липня в 1990 р. в Більче-золотому, там він і проживав. Він вже мав бойовий досвід – служив під час перших хвиль мобілізації, його не було вдома майже два роки. Коли почалось повномасштабне вторгнення в Україну, одразу пішов у військкомат — і його мобілізували. Загинув 9 липня на Донеччині.

— Все тільки найкраще можна про Володю сказати: добрий, щирий, порядний і безвідмовний, хто і якої б допомоги не просив би, — каже Галина Огородник.  —Він був дуже добрим електриком. Останнім часом працював у лікарні. Але скільки ми б його не попросили, як є будь-яка потреба — чи то в школі, чи то в садочку, чи деінде допомогти — він завжди… І не тільки нам. Володя такий, що старався всім допомогти. Добряк…

У Більче-золотому це перший загиблий. Хоча з невеличкої громади пішли служити понад 80 чоловік.

У Героя залишились мама Лариса Михайлівна, тато Богдан Петрович, дружина Ірина і двоє донечок – Юлія та Веронічка. Молодшій лишень 4 рочки.

У Більче-Золотецькій сільській територіальній громаді за загиблим Героєм оголошено чотириденну жалобу – від 13 до 16 липня.

Панахида відбудеться сьогодні о 18. 00 год. на вул. Шологонівка у Більче-золотому. Похорон завтра, 15 липня, об 11.00 год.

 

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, дружині і донечкам, родині, односельцям, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up