Партнер рубрики Події

Повертається на щиті: під Бахмутом загинув 35-річний Володимир Сухий

Повертається на щиті: під Бахмутом загинув 35-річний Володимир Сухий
  • Жителів Білобожниці просять живим коридором зустріти 25 травня траурний кортеж із тілом Героя.
  • Висловлюємо найщиріші співчуття батькам, дружині, дітям, братам, а також всім родичам і близьким Героя, та разом з вами розділяємо пекучий біль від втрати мужнього захисника.

 

Під Бахмутом загинув Герой з Калинівщини Володимир Сухий. Тепер йому назавжди 35…

— Із болем та гіркотою повідомляємо вам про жахливу звістку, яка долинула до нас із фронту. В районі н. п. Бахмут, Донецької області загинув житель села Калинівщина СУХИЙ Володимир Іванович, 29 липня1987 року народження, — повідомили на сторінці Білобожницької громади. — Висловлюємо найщиріші співчуття батькам, дружині, дітям, братам, а також всім родичам і близьким Героя, та разом з вами розділяємо пекучий біль від втрати мужнього захисника.

25 травня у Катедральному соборі Верховних Апостолів Петра і Павла відбудеться зустріч загиблого воїна.

Відео дня

— Прохання жителів села Білобожниця вийти на дорогу для того, щоб віддати шану та гідно зустріти полеглого Героя, — звернулись до односельчан у громаді. — Чин похорону відбудеться у п'ятницю, 26 травня. Вічна пам’ять Герою!

Володимир Сухий був випускником Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. На сторінці закладу опублікували слова співчуття.

— Сьогодні наша школа опечалена… Під Бахмутом, в найгарячішій точці війни, загинув колишній випускник Сухий Володимир Іванович, — йдеться у повідомленні Білобожницька ЗОШ І-ІІІ ступенів. — Шановні жителі сіл Білобожниці, Калинівщини, щиро просимо вас вийти сьогодні і зустріти Героя. Зустріч буде проводитися від автобусної зупинки, повз школу, через Центральну вулицю Калинівщини до будинку Сухих. Зі скорботою, сумом і жалем зустрічаємо наших воїнів: така вже нам випала доля…

Подякуймо сьогодні Герою Володимиру за його волю і силу, мужність і відвагу, любов до України і її народу, молоде квітуче життя, яке обірвалося, щоб ворог не зайшов, щоб не плюндрував наші землі… Дякуємо батькам, братам, дружині і дітям за цю велику ЖЕРТВУ втрати годувальника, написали на сторінці закладу.  Слава Герою Володимиру! Слава Україні! Вічная пам’ять Герою!

 

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, дружині, дітям, братам, рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Любов Мидло

    Вічна і світла Пам'ять  і Царство небесне Герою!  Щирі  Співчуття рідним і близьким.
  • Tetyana Pushkarchuk

    Вічна і світла пам'ять Герою
  • Юлія Кулинич

    Вічна пам'ять герою великий уклін до землі царство небесне співчуття рідним.😥🙏🏻🇺🇦
  • Nataliya Serbay

    Вічна пам‘ять загиблому Герою.Щирі співчуття родині Володі.

keyboard_arrow_up