Повстання клоунів та загадкові вечірки: топ-5 місць куди піти на Хелловін у Тернополі

Повстання клоунів та загадкові вечірки: топ-5 місць куди піти на Хелловін у Тернополі
  • В ніч з 31 жовтня на 1 листопада в світі відзначають старовинне кельтський свято - Хелловін.  
  • Журналістка “20 хвилин” дізналась, де можна відсвяткувати Хелловін-2019, куди піти, щоб весело провести час. 

Повстання клоунів у “Бункермузі”

Бункермуз запрошує разом провести наймоторошнішу ніч року. Коридорами блукатимуть привиди минулого та потвори з паралельного Всесвіту. Хочеш опинитися в самому центрі повстання клоунів? Готовий подивитися у вічі своїм найпотаємнішим страхам? Тоді велкам – це місто чекає на свого супергероя, кажуть організатори. 

Там на вас чекають: List ром-турнір із Бетменом; коктейлі за кращі костюми; конкурс на кращий танець Джокера; драйвові танці з химерами та діджеями; антуражні фотозони та шоу Іра Малачинська Ларівель танцювальний центр; професійні гримери Rockriss - салон краси м.Тернопіль Роксолана Ковалюк та багато яскравих фото з найстрашнішої вечірки року.

Start: 21:00. Резерв столиків: 098 295 14 66, вхід вільний. 

Відео дня

Indie вечірка у “Мамонті”

Організатори кажуть, що вони пропонують вам альтернативу банальному хелоувіну. Чекають усіх поціновувачів хорошої музики на Indie вечірку з сетом від харизматичних Tik Tu. Кажуть, атмосфери вечірці додасть Vj Duo Hopta. 

Стартують 31 жовтня в 21:00 в дружній ресторації "Мамонт" і тусимо до ранку. Увага: кількість квитків обмежена. Купити квитки або резервуй стіл в "Мамонті" можна за номером: 067 942 42 45. 

Ворожіння, містичні оповідки та перегляд фільмів у “Леліва” 

Вечірку до дня усіх святих організовує і Перша старотарнопільська Ресторація Леліва

Організатори кажуть, що 31 жовтня на вас чекають: ворожіння, найстрашніші містичні оповідки міста, жахалки з екрану (короткометражні фільми жахів), автентичний старотарнопільський алкоголь та просто неймовірна атмосфера. А за найоригінальніший костюм обіцяють подарунок. 

Бронювати столик можна за номером: 067 1540 100.

У ТРЦ "Подоляни" кажуть, буде страшно весело 

31 жовтня у ТРЦ "Подоляни" буде страшно весело, кажуть організатори. Відсвяткувати найстрашнішу ніч року запрошують у паб “Хмільне щастя”. У цей вечір для гостей закладу співатиме музичний гурт "Bugs Bunny".

Музичний проект Bugs Bunny - веселий та запальний гурт, народжений 9 жовтня 2013 року.

- Наш стиль неоднозначний - ми граємо все, але є дещо , що це все поєднує у один настрій та стихію - це веселість та позитивність нашої музики, - кажуть музиканти. - Ми - це ваше свято, позитив та відрив. 

Вхід вільний. Замовлення столиків за телефоном: (050) 437 51 40

Моторошно веселий та драйвовий вечір, обіцяють у “Козі”

Тільки на Хелловін повстане Калакута щоб відсвяткувати цей вечір з своїми прихильниками. Це буде моторошно веселий та драйвовий вечір, на вас чекає ексклюзивний дебют гурту Tweet me Back та ще багато сюрпризів, кажуть організатори. 

Вхід вільний. Резерв столиків : 067 208 13 31

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up