Пожежа в центрі Тернополя: з приміщення винесли 91-річного постраждалого (ОНОВЛЕНЕ)

Пожежа в центрі Тернополя: з приміщення винесли 91-річного постраждалого (ОНОВЛЕНЕ)
  • Про пожежу поблизу Валової редакцію повідомляють читачі.
  • 91-річного потерпілого госпіталізували до міськлікарні №2, хоча дідусь відмовлявся. 
  • За словами очевидців, літній чоловік необачно кинув до сміттєвого відра непогашеного сірника, воно зайнялось та перекинулось на кухню. Чи саме це стало причиною пожежі, з’ясовуватиме слідство.
  • На Валовій, горить, з приміщення виносять людей, - повідомила редакцію читачка Аліна. — Це поруч з крамницею «Французький бульвар».

Виклик до служби 101 надійшов о 10.58, повідомив начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності Управління ДСНС в Тернопільській області Сергій Данілін.


— Горіло на кухні житлового будинку, що на вул. Брюкнера (примикає до вул. Валової – прим. авт.), площа пожежі 4 кв. м, — повідомив Сергій Данілін. — Наразі пожежу локалізовано та ліквідовано. На місці виявили одного потерпілого, якого передали медикам.

Відео дня

За словами очевидців, на місці працювали представники всіх оперативних служб. Лише рятувальників було щонайменше семеро і пожежу гасили за допомогою двох службових авто. На місці працювали також медики швидкої та працівники поліції.

Об 11 год. до швидкої зателефонували та повідомили про пожежу на Брюкнера і що там, можливо, є потерпілі. На місце виїхала бригада медиків. Однак, через сильне задимлення до квартири вони не підіймались. Невдовзі літнього постраждалого винесли на ношах на двір.Про це повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

  • Чоловікові 91 рік, попередній діагноз – отруєння чадним газом, — повідомила Ганна Мончак. — Медики бригади швидкої допомоги оглянули потерпілого. Тиск був в межах норми, насичення киснем – 97, він був при свідомості, відповідав на запитання і чітко орієнтувався в просторі і часі.

Дідусь чітко відповідав на усі питання, а його стан, при попередньому огляді, був наближеним до норми. Проте його госпіталізували до міськлікарні №2, до відділення невідкладних станів. Передусім тому, що залишатись в задимленій квартирі було небезпечним. Окрім того, він потребує спостереження медиків. Хоча дідусь спочатку відмовлявся від госпіталізації.

За словами очевидців, дідусь необачно кинув до сміттєвого відра непогашеного сірника, воно зайнялось та перекинулось на кухню. Чи саме це стало причиною пожежі, з’ясовуватиме слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Валя Гриців

    жах 😳
  • Руслан Чорний

    Власник очуняв ранком,допив вчорашнє,закурив і заснув!

    Ірина Маскова reply Руслан Чорний

    Олександра Осадчук вибачте

    Олександра Осадчук reply Руслан Чорний

    Ірина Маскова Я до вас не зверталася  а ви свої 5 копійок....

    Ірина Маскова reply Руслан Чорний

    Олександра Осадчук а ви?

    Олександра Осадчук reply Руслан Чорний

    Руслан Чорний Ви достовірно знаєте що пишите?

    Kristina Hrobnitska reply Руслан Чорний

    Руслан Чорний «За словами очевидців, літній чоловік необачно кинув до сміттєвого відра непогашеного сірника, воно зайнялось та перекинулось на кухню. Чи саме це стало причиною пожежі, з’ясовуватиме слідство.»

    Ksu reply Руслан Чорний

    Дебіл!  Там дідуля 90 років!!!  Яким же треба бути нелюдом щоб писати таке!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень для техніки школярам 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up