Чи справді працівник Тернопільської ОДА хворий на COVID-19: що кажуть у "Білому домі"?

Чи справді працівник Тернопільської ОДА хворий на COVID-19: що кажуть у "Білому домі"?
  • Про те, що в Тернопільській обласній державній адміністрації захворів один з працівників написав на своїй сторінці екс-народний депутат Ігор Мосійчук. За його словами, чоловік контактував з багатьма. 
  • Однак в самій ОДА цю інформацію не підтверджують. У обласному лабораторному центрі ці дані також спростували.

На своїй сторінці у Фейсбук Ігор Мосійчук написав, що захворів працівник одного з управлінь облдержадміністрації та вся його родина. Хворий нібито працює в обласному відділі охорони здоров’я. 

- У Тернопільській облдержадміністрації реальна паніка, адже хворий контактував з майже з усіма працівниками, - пише Ігор Мосійчук.

 

Відео дня

Однак в самій ОДА цю інформацію не підтверджують.

- Ми не можемо коментувати всі чутки, які пишуть люди в соціальних мережах, - заявив помічник голови ОДА Віктор Устенко.

Не підтверджує інформації про хворого на коронавірус працівника і начальник відділу охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук. 

- Ця інформація - брехня, - каже Володимир Богайчук. – Немає підтверджених випадків захворювання серед працівників. Працює лише управління охорони здоров’я, голови, заступники, охорона. Решта працівників вдома. Принаймні, зараз інформації про хворобу працівника не маємо.

У Штабі для боротьби з коронавірусом повідомили, що інформації про хворобу працівника ОДА в них наразі немає. 

У ОДА більшість працівників працюють в дистанційному режимі. Всі повинні носити маски. На вході проводять температурний скринінг для запобігання поширення інфекції. 

У ДУ "Тернопільський ОЛЦ МОЗ України" повідомили, що станом на 24 квітня серед хворих на COVID-19 Тернопільської ОДА немає!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Руслан Гетьман

    Він захворів на голову, бо йома мало грошей

    Іван Кононенко reply Руслан Гетьман

    захворів на.. голову? Що за така недуга, голова?
  • Vovan Major

    Зранку багато працівників ОДА йдуть на роботу через парк Шевченка більшість з них без масок, хоча у відповідності до надзвичайної ситуації в громадських місцях обов»язкове носіння маски. Поліція на це закриває очі навіть не роблячи зауважень. Якщо потрібні фото- відео- матеріали можемо зробити. Хоча в парку є веб-камери де чітко все видно.

    Петрович reply Vovan Major

    Доброго вечора! Даруйте, та заради експерименту, спробуйте пройтись, так як мені, із маскою від збаразького повороту ("Китайська стіна") не підіймавши її (маску), через бульвар Д.Галицького, Старий парк (можна поблизу ТНТУ), - близько 45 хвилин. Зробіть фото та відео, повірте - тут працівників можливо буде недоречно згадувати

    Петрович reply Vovan Major

    Доброго вечора! Даруйте, та заради експерименту, спробуйте пройтись, так як мені, із маскою від збаразького повороту ("Китайська стіна") не підіймавши її (маску), через бульвар Д.Галицького, Старий парк (можна поблизу ТНТУ), - близько 45 хвилин. Зробіть фото та відео, повірте - тут працівників можливо буде недоречно згадувати
  • Ненза

    А-ха-ха, вже хтось хоче зняти труша

    Україна це Європа reply Ненза

    і знову ця весела історія як нензі подарували наждачку під час карантину а ще торт з макаронів:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 Обмеження зі світлом в Тернополі наразі застосовувати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up