«Праця на городі краща будь-якого спортзалу». Чи посадили вже тернополяни картоплю?(опитування)

«Праця на городі краща будь-якого спортзалу». Чи посадили вже тернополяни картоплю?(опитування)

Традиційно 1 травня в світі відзначають день праці і більшість саме у період  травневих свят садять картоплю. Тож ми вирішили запитати у тернополян, чи посадили вони вже цей диво-овоч і чи вважають це вигідною справою.

- Картоплю посадили, хоча чесно признатись, дуже не люблю цього робити. В моєї бабусі є дача, і ми всією сім’єю ще минулого тиждня поїхали садити картоплю. Садимо досить багато, тому змучився добряче, - розповів 17-річний тернополянин Сергій.

 

А от тернополянин Віталій каже, що це невигідно і він уже давно не садить картоплю.

- Я вважаю, що садити картоплю це взагалі невигідно, оскільки набагато легше купити мішок картоплі, а ніж витрачати гроші на бензин, щоб доїхати до дачі. Картоплю вже декілька років  купую на ринку або в магазині. Колись, коли був дитиною, то в селі в бабусі ми завжди садили картоплю. Вся сім’я, якраз в період травневих свят, приїжджала і всі разом садили город,- каже хлопець.

Відео дня
  • Картоплю вже посадили, якраз до травневих свят встигли. Садимо небагато, лише один город, а от колись садили три городи. Зараз це вже неактуально, адже легше купити на ринку. Та все-таки трішки садимо для себе, бо звикли до домашньої картоплі. Взагалі, праця на городі краща будь-якого спортзалу,- розповів 26-річний тернополянин Назар.
  • Колись, коли я була маленька, ми кожного року садили багато картоплі, на декількох городах. А зараз це не вигідно, бо город далеко і весь час їздити машиною дорого. Вже чотири роки ми не вирощуємо нічого, а робимо по-хитрому, купуємо в сусідів домашню картоплю. Батьки в Вінниці, а поки я навчаюсь в Тернополі, то купляю тут, - розповіла студентка Леся.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    "Город кращий спортзалу"? Щось не бачив гарних селян ) Город - це шкідливе палюче сонце плюс величезне навантаження на спину, яка там користь? Картоплі не саджу, городів - не маю, точніше маю на папері десь до гектару, але там росте трава )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up