Працював на дачі і зник. Рідні розшукали 63-річного Ігоря Корніцького (ОНОВЛЕНЕ)

Працював на дачі і зник. Рідні розшукали 63-річного Ігоря Корніцького (ОНОВЛЕНЕ)
  • Рідні хвилюються, бо п’яту добу про чоловіка нічого не відомо. А вдома з ним траплялись напади, після яких був дезорієнтований. Проте йти до лікарів відмовлявся.
  • Шукають пана Ігоря і поліцейські. Востаннє чоловіка бачили біля «Ватри», але людині, яка його туди підвозила, він сказав, що там проживає, хоча мешкає на «Східному».
  • Кому будь-що відомо про місце перебування чоловіка, телефонуйте (067) 697-11-70 або 102.

11 травня пропав — і досі нічого не відомо про місцеперебування 63-річного тернополянина Ігоря Володимировича Корніцького.

До редакції «20 хвилин» з проханням поширити інформацію про розшук чоловіка звернулась його донька, яка мешкає за кордоном. Журналісти перевірили, чи перебуває пан Ігор у розшуку офіційно — у поліції це підтвердили.

— У четвер, 11 травня, ми з ним разом були на дачі у Романівці, у дачному кооперативі «Збруч», — розповіла дружина безвісти зниклого Ольга Корніцька. — Все було добре, він сапав, бачу якоїсь миті — його немає на городі.

Відео дня

Востаннє бачили в п'ятницю біля «Ватри»

Жінка гукала, обшукала все навкруги — чоловіка ніде не було. Пішла в посадку по сусідству, все обдивилась — ніде немає. Дружина зізналась, що вже одного разу чоловік так зникав — але тоді хвилин за 40 повернувся. Тому і особливо увагу на цьому не загострювали.

— Я повернулась з дачі додому, думала, може з якоїсь причини він поїхав сам, а ми проживаємо на вул. Протасевича, 4, кв. 55, — поділилась пані Ольга. — Але і вдома його не було. Я написала у спільноту дачного кооперативу, чи, бува, хто не бачив чоловіка. Голова кооперативу відписав, що ходив дивився і в посадці, і на території, але чоловіка там немає.

Наступного ранку дружина пішла на роботу. Про Ігоря не було жодної звістки, і жінка з дітьми забили на сполох. Донька і син вирішили, що треба про це повідомити поліцію. Пані Ольга набрала 102.

— Поліцейські зранку під’їхали, опитали мене, я сіла до них в авто, і ми поїхали в напрямку дач, — пригадує пані Ольга. — Коли доїжджали до Смиківців, в мене задзвонив телефон. Чоловік на тому кінці дроту представився поліцейським і повідомив, що він з Дичкова підвозив напередодні мого чоловіка до «Ватри» — той запевняв, що там проживає, тому просив висадити у тому районі. І що поліцейський побачив орієнтування і впізнав чоловіка по фото.

Чому пан Ігор назвав саме таку адресу, дружина не розуміє, бо мешкає родина на «Східному». Але у розмові з поліцейським, коли той його підвозив у п’ятницю близько полудня, пан Ігор розповідав, що на «Східному» живе його син.

Хвилюються через можливий напад

Патрульні разом з дружиною повернулись до Тернополя. Далі правоохоронці обійшли район «Ватри», який вказав колега, але і там пана Ігоря не було. У вихідні пані Ользі дзвонили з поліції, цікавились, чи не повернувся чоловік, однак його не було. 15 травня зранку відомості про зниклого безвісти внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

— Він часто з колегами ходив до парку Національного відродження, наш знайомий ходив туди — каже, компанія чоловіків, з якими проводив час Ігор, — на місці, а його немає, і ніхто про нього нічого не знає, — поділилась дружина. — У поліції мене питали про всіх родичів, знайомих. Я всю інформацію надала про знайомих, але родичів у нас тут практично немає. Хіба тітка в Плотичі, але вона знає, що Ігоря немає, і до неї він не приходив.

Родичі хвилюються, адже останні роки у чоловіка були напади, схожі на епілепсію. Після них він деякий час не розумів, що відбувається і де він. Але всі напади тоді відбувались вдома. Рідні просили пана Ігоря звернутись до лікарів. Але він і чути про це не хотів. Дружина припускає, що причиною зникнення може бути той самий черговий напад, після якого пан Ігор дезорієнтований в просторі і часі.

Рідні звертаються до усіх, кому будь-що відомо про місце перебування Ігоря Корніцького, або якщо хто його бачив останніми днями, повідомити поліцію. Чоловік, коли пішов з дачі, був у вишневій футболці, джинсах і шльопанцях. На обличчі — борода.

19 травня дочка пана Корніцького подякувала "20 хвилин" за допомогу і повідомила, що батька знайшли. "Живий , але без пам’яті", — повідомила вона.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Ирина Пархоменко

    Репост
  • Іван Амосов

    ЗНАЙШЛИ!!!

    Алла Войтко reply Іван Амосов

    Іван Амосов Все добре, живий, здоровий?
  • Олена Оленка

    !!!
  • Ірина Кондзелко

    Вже знайшли

keyboard_arrow_up