Партнер рубрики Події

Правила не для всіх? Чи справді в одному із закладів Тернополя влаштовують нічні гуляння попри карантин

Правила не для всіх? Чи справді в одному із закладів Тернополя влаштовують нічні гуляння попри карантин
Фото зі сторінки закладу в Instagram
  • Про те, що один із закладів відпочинку на вулиці 15 Квітня, працює вночі, незважаючи на карантинні обмеження, редакцію повідомили тернополяни.
  • Нещодавно на засіданні міськвиконкому затвердили нічний режим роботи для цього ресторану. А на сторінці закладу у соцмережах розміщений графік роботи - до 01:00 ночі у будні та 03:00 - у вихідні.

- На 15 квітня є "лаундж -бар", який працює до першої ночі, а у вихідні - до третьої. Це, звісно, добре, що люди можуть відпочивати, але про який карантин тоді йдеться? - пише на сторінку "20 хвилин" читачка Анна. 

Журналісти "20 хвилин" перевірили сторінку бару. Там вказано, що заклад справді працює за таким графіком. І навіть більше - на сторінці закладу розміщуються анонси вечірок із діджеями та відеозвіти у сторіс із нічних гулянь.

Відео дня

Щоб пересвідчитися, чи справді заклад працює в такому режимі, ми під виглядом відвідувачів, зателефонували за номером, який вказаний на сторінці закладу. Адміністратор запевнила, що ресторан працює до першої ночі, а на вихідні можна замовити столик і до третьої ночі.

А що правила - не для всіх? Одні зачинені, інші працюють? Чи справді там дотримуються усіх санітарних вимог? Ми намагались взяти коментар у керівництва закладу. Адміністратор, яка представилась Танею, коментувати ситуацію відмовилась. 

- Я не хочу, щоб ваше видання публікувало щось про наш заклад, коментувати нічого не буду. - сказала вона. 

Затвердили новий режим роботи

Окрім того, як ми з'ясували, 20 листопада на засідання міського виконавчого комітету для цього закладу затвердили новий режим роботи. Про це дізнаємось із рішення, опублікованого на сайті міськради. 

Рішення можна переглянути тут. Відповідно до нього, заклад може працювати до 3-ьої години ночі. Термін дії - рік.

У пресслужбі Тернопільської міської ради на це кажуть - такий режим встановили на період, коли обмеження перестануть діяти. 

-  Нічні режими роботи встановлюються на час, коли не будуть діяти урядові обмеження, тобто робота буде дозволятися і пізніше, - повідомила речниця Тернопільської міськради Мар'яна Зварич. - Ми спеціально видаємо відповідно до заявок режими роботи, щоб у випадку відновлення роботи не було одразу багато заяв на розгляд.

На питання, чи знають у міськраді, що в даному закладі можуть працювати в нічний час навіть під час карантину вихідного дня, кажуть: "Це компетенція поліції". 

Ми повідомили про цей факт правоохоронців. У відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області пообіцяли перевірити інформацію та відреагувати, згідно із законом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up