Правоохоронці обстежили виборчі округи та дільниці області

Правоохоронці обстежили виборчі округи та дільниці області

З 18 квітня усі підрозділи Нацполіції Тернопільщини перейшли на посилений режим несення служби. Завдання правоохоронців незмінні – забезпечення безпеки та законності усього виборчого процесу.

Напередодні другого туру президентських виборів поліцейські провели превентивні заходи та обстежили виборчі округи та виборчі дільниці на предмет безпечності. Мета -  запобігти можливим порушенням виборчого процесу та забезпечити порядок у місцях проведення голосування, повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області. 

На території нашого краю функціонує 5 виборчих округів: у Тернополі, Збаражі, Зборові, Теребовлі та Чорткові, а також 1183 виборчих дільниці.

Відео дня

Фахівці вибухотехнічної служби спільно з кінологами провели профілактичні огляди приміщень, де зберігатимуться бюлетені, виборча документація, а також відбуватиметься процес голосування. Обстежили їх на виявлення можливих  небезпечних та підозрілих предметів, речовин.

За словами начальника вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області Ігоря Васьківа, предметів, які б становили небезпеку громадян на виборчих дільницях виявлено не було.

У день виборів на виборчих округах чергуватимуть додаткові наряди вибухотехнічних груп. Їхні задачі: оперативне реагування на можливі порушення громадського порядку та повідомлення про замінування чи виявлення небезпечних предметів на дільницях.

Правоохоронці закликають мешканців краю не порушувати громадський порядок під час волевиявлення та дотримуватися закону.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up