Партнер рубрики Події

«Престижбуд» – краща будівельна компанія року за підсумками голосування тернополян (новини компаній)

«Престижбуд» – краща будівельна компанія року за підсумками голосування тернополян (новини компаній)

Ефективна економіка, яка працює навіть під час війни, — це одна з найважливіших складових живої та продуктивної держави. А будівельна галузь була й продовжує залишатися одним з основних драйверів економіки країни. Коли працює будівництво, активуються сотні процесів, які підживлюють інші сфери. 

Тернопільська будівельна компанія «Престижбуд» продовжує працювати навіть попри всі складнощі, які принесло повномасштабне вторгнення. Будівництво ведуть у  притаманній фірмі високій якості та чіткому дотриманні графіків. Так, будинок від компанії став першою багатоповерхівкою зданою в експлуатацію під час воєнних дій у 2022 році.

Квартири в будинках «Престижбуду» особливо цінують за суттєві переваги: високі стелі, цегляні стіни, надійне утеплення, продумане планування, а також за якісну організацію спільного простору – холи в під’їздах, красиві та доглянуті двори, креативні дитмайданчики, значну кількість паркомісць та стильну архітектуру. За підсумками голосування у «Народному бренді 2022» компанія здобула почесне перше місце у номінації «Будівельна компанія». Це – висока і водночас відповідальна нагорода, якій потрібно не тільки радіти, а й гідно нести її. 

Відео дня

– Третій рік поспіль наша компанія здобуває перемогу, і, без сумніву, ми надзвичайно вдячні тернополянам за довіру. Змагання за першість відбувалося із досить серйозними компаніями – колегами по бізнесу, деякі з них мають солідний досвід та значні об’єми будівництва. Здорова конкуренція за довіру тернополян, це стимул ще більше працювати, аби залишатися кращими, аби вдосконалюватися та реалізовувати нові проєкти, – розповідає директор компанії Святослав Лебонтов. 

За словами співрозмовника, попри всі воєнні виклики компанія продовжує будувати і робити все можливе задля розвитку підприємництва, підтримання економіки та допомоги ЗСУ. 
– Фактично ми і не зупиняли виробництво, хіба на початку вторгнення, коли працювали на оборону області, спорудження блокпостів, всього, що потребували наші захисники. Стараємось виконувати зобов’язання перед нашими інвесторами, пайовиками, забезпечуємо роботою та заплатнею понад сотню наших співробітників. Робимо все можливе для того, щоб будинки від «Престижбуду» відповідали високим європейським нормам, дарували тепло і затишок своїм мешканцям. Ми намагаємося будувати не просто квадратні метри, а комплекси, що відповідають сучасним вимогам урбаністики: великі підземні паркінги, подвір’я без автомобілів, місця для занять спортом та дитмайданчики з безпечним покриттям, і навіть фонтани та ландшафтний дизайн. Таку окрасу проектуємо та намагаємося втілити в життя, – продовжує пан Лебонтов. 

Крім того, компанія «Престижбуд» із першого дня повномасштабної війни допомагає ЗСУ із придбанням авто для підрозділів, спецобладання, одягу та багато іншого. 

– Робимо все, що наблизити нашу Перемогу. Віримо у наших Захисників. Розвиваємо бізнес. Піднімаємо економіку. Кожен – на своєму місці, – наголошує Святослав Лебонтов.

Наприкінець розмови тернополянин дякує всім, хто активно голосував за їхню компанію.
– Для нас надзвичайно цінний такий прояв довіри. Тож намагатимемось робити все, аби робити архітектурне обличчя нашого міста кращим. Я щиро вітаю усіх переможців та учасників «Народного Бренду-2022», бажаю пережити тимчасові труднощі та стати ще сильнішими і кращими – говорить він.

Редакція вітає компанію «Престижбуд» та її працівників із перемогою. Будуйте Україні у надалі. Успіху та процвітання

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

keyboard_arrow_up