Президент "організував" розмову тернопільському студенту з міським головою

Президент "організував" розмову тернопільському студенту з міським головою
  • Під час робочого візиту в Тернопіль Президент України Петро Порошенко відвідав Тернопільський Національний педагогічний університет.
  • Після промови він поспілкувався з аудиторією.

Після виступу на зустрічі зі студентами та викладачами ТНПУ ім. В. Гнатюка Петро Порошенко дозволив студентам задати питання, які їх турбують. 

До президента звернувся Семен Роздобудько.

Відео дня

- Я живу в будинку на вул. Львівська, 2, - говорить він. - У 2014 році в АТО загинув мешканець нашого будинку Зіновій Флекей. На кошти, які ми збирали серед мешканців, побудували Сквер пам'яті бійців АТО. Зараз у нас проблема, бо цю прибудинкову територію хочуть забрати внаслідок незаконних дій. І через 9 метрів від будівлі на території скверу хочуть збудувати приміщення торгівельного рівня для продажу алкоголю та якикось розваг. Нас не підтримує міська рада. Хотілося би від всього будинку вас попросити призначити людину, яка могла би офіційно дати скверу статус бійців АТО, щоб його не забудували 

У відповідь Петро Порошенко запросив студента сісти біля Сергія Надала та самостійно вирішити це питання. 

- Проходь сюди. Сідай поруч з міським головою. Поговоріть, а я потім до вас підійду, - сказав Петро Порошенко.

На фото можна помітити, що поговорити із мером студенту все ж вдалось.

Після заходу президент, міський голова та студент поспілкувались. Чим закінчилась розмова, спробуємо дізнатись згодом. 

Нагадаємо, Президент України сьогодні, 18 грудня взяв участь у Молебні, що відбувся у Надставній церкві.

Наприкінці візиту президент побував на урочистому відкритті новорічної ялинки на Театральному майдані.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла Чемна

    Около 7-ми миллионов украинцев получают пенсию 1500-1800грн/мес. (это около 60$/мес.)

    Слава олигархической Украине! https://www.youtube.com/watch?v=fS2Aj9M7AJc

    (во второй половине видео вы увидите слёзы пенсионеров со всех регионов Украины

    ( стаж работы у каждоо более 40-ка лет)смотрите видео до конца !)

  • natali

    цікаво  в кого рука підноситься ставити ганьба ?

    Ігор Васильович reply natali

    Це дійсно ганьба такому меру, що не відстоює інтереси городян, а потрібно залучати "керівництво", щоб те помахало пальчиком для того щоб зробити видимість роботи. Проте повірте, ситуація буде наступна: 1) будівництво заморозять 2) через якийсь час почнуть знову
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up