Партнер рубрики Події

“Привертайте увагу на проблеми, а не на дебати”, - тернополянка запустила челендж у якому звертається до кандидатів в Президенти

“Привертайте увагу на проблеми, а не на дебати”, - тернополянка запустила челендж у якому звертається до кандидатів в Президенти
  • Пост із проханням про допомогу для дітей, що її потребують, написала у соцмережі тернополянка Мар'яна Гордій, вокалістка гурту Bugs & Bunny.
  • Співачка запустила челендж із хештегом #язвертаюсядовас. Цим постом вона звертається до кандидатів у Президенти, аби вони почали звертати увагу на справжні проблеми, а не на дебати.

 

   

  Хештег #язвертаюсядовас у соцмережі Фейсбук набирає     тисячі поширень. Тернополянка Мар’яна Гордій сама не   очікувала на таку віддачу від людей.

У своєму пості вокалістка зверталась до кандидатів у Президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Відео дня

 

 

     - Всі зараз зайняті дебатами, виборами , усі телеканали "кричать" на одну тему. Два кандидата розважають нас різними відео, доказуючи хто з них крутіший і вони це роблять голосно, бо мають величезну купу грошей, які забезпечують їм розголос, - каже пані Гордій. - Але є люди, які не можуть так голосно кричати, їх розпач і сльози порівняно тихі. Вони з усіх сил просять допомоги, адже їх підвела доля, країна і влада, яка на цих людей повинна працювати.

Жінка зазначає, що чомусь наша влада бореться і готова підтримувати гейські паради, проблеми рівності та расизму, мірятися досягненнями і обурюватися, якщо їх не визнають. Співачка каже, що вони займаються купою не першочергових проблем, але от нагальну серйозну біду в суспільстві вони не бачать - онкохворі діти.

     - Мене спонукала запустити цей флешмоб страшна історія 3-місячної дівчинки, яка хворіла на рак. І її життя б можна було врятувати, але ціною у 115 тисяч євро, - пояснює пані Гордій. - Батьки старались із усіх сил зібрати кошти, люди допомагали. Але от з сторони держави жодної підтримки не було. Їх донечка померла, її не змогли врятувати, бо не було достатньо коштів на операцію.

Співачку роздратувало те, що у нас на кожному кроці кричать про дебати, але чомусь закривають очі на людські проблеми.

      - Пане президент Порошенко і кандидат у Президенти Зеленський. Ви хочете робити дебати на стадіоні? Добре, народу буде масса подивитися на це видовище, адже ви купу грошей "вгрохали" на розголос вашої "битви", - каже співачка. - Зробіть платний вхід і віддайте ці кошти дітям , яким влада не забезпечила порятунок. І я навіть не прошу вас віддавати свої гроші, адже ви цього не зробите. Люди, підтримайте челендж та зверніться із цим проханням на своїх сторінках. Адже, їм байдуже, тому хто як не ми?

Тернополянка закликає, якщо у вас є кращі ідеї - обов'язково опишіть їх на своїх сторінках та додайте хештег #язвертаюсядовас.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Герасимчук Ростислав

  • Nadiya Kotsyuba

    ОТ НАРОД вода є за зниження цін на комунальні послуги,  ІДІОТИ!  ВОЛАЙТЕ ЗА ЗАРПЛАТУ,   ЯКАБ  ВІДПОВІДАЛА БІЛЬШ.ЯК ЄВРОПЕЙСЬКИЙ  РІВЕНЬ .
  • Галина Ярославівна

    Ще б голова нафтогазу віддав 342млн!!!!!своєї зарплати хворим дітям де в якій країні чиновник має таку зарплату стидно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up