Про стипендії обдарованим і понад три сотні земельних питань: у Тернополі сесія міськради

Про стипендії обдарованим і понад три сотні земельних питань: у Тернополі  сесія міськради
  • Під час сесії у міськраді планують перейменувати деякі заклади освіти, прийняти до комунальної власності громади програмне забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя, а заступниця голови Вікторія Остапчук відзвітувала про виконання бюджету за півроку.
  • «Ми програємо інформаційну війну» - 19 спілок учасників бойових дій та ветеранських організацій виступили проти участі російських гуртів у фестивалі «Файне місто».

357 питань планують розглянути депутати під час сесії 23 липня. Причому левова частка –понад 90% - земельні питання.

Заступниця міського голови Вікторія Остапчук доповіла про виконання бюджету Тернопільської міської територіальної громади за  перше півріччя  2021 року. А також про внесення змін до рішення міської  ради від 18.12.2020 року № 8/2/17 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної  громади  на  2021 рік».

На розгляд сесії виносять також питання про прийняття до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади програмного забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя.

Відео дня

Внесуть зміни та доповнення в рішення міської ради від 26.01.2016  № 7/5/60 «Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей Тернопільської міської територіальної громади».

  • Ми програємо інформаційну війну - 19 спілок учасників бойових дій та ветеранських організацій виступили проти участі російських гуртів у фестивалі «Файне місто». Позицію щодо цього озвучив відомий волонтер, АТОвець Роман Павлишин.

У порядку денному - понад три сотні земельних питань.

Онлайн сесію дивіться 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up