Продай собаку – заплати за газ: соцмережі вибухнули жабами і мемами

Продай собаку – заплати за газ: соцмережі вибухнули жабами і мемами
  • Нардеп від “Слуги народу” Євген Брагар вже вибачився та намагався пояснити, чому таке «зморозив», а партія вибачилась за свого депутата. Пізно. Тема стала настільки популярною, що витіснила навіть коронавірус.
  • Журналісти з Кропивницького розшукали пенсіонерку. Та повідомила, що пес у неї є – Шарік. Розповіла, що голосувала за ЗЕ, але тепер про це шкодує.

 

Меми і фотожаби на тему «Продай собаку - заплати за газ» заполонили соцмережі. І стали настільки популярними, що витіснили навіть ТОП останніх днів коронавірус.

Нагадаємо, нардеп від “Слуги народу” Євген Брагар порадив пенсіонерці з Кіровоградщини продати свою собаку, аби заплатити за газ.

Відео дня

Пенсіонерка Любов Павлівна із села Аджамка Кіровоградської області подзвонила у програму “Голос народу” під час ефіру на 112 каналі 31 січня. Гостем студії був Брагар.

“Я маю 2 тисячі гривень пенсії. За газ платити дуже багато. Та ще і за транспортування додали. Маю субсидію. Але у зв’язку із теплою погодою із нею забрали 200 гривень. Живу одна, більше ніхто не приписаний. У дворі тільки собака є. Хай скаже “Слуга народу”, що нам робити”, – сказала Любов Павлівна.

  • Субсидія надається, якщо немає іншого житла. І якщо у жінки собака в дворі елітної породи, то вона може її завжди продати і спокійно сплатити за газ, – відповів пенсіонерці Брагар.

Коли твій господар не користується газом) - один з дописів у Фейсбук

Видання «Мій Кропивницький" розшукало пенсіонерку з Аджамки Любов Павліну Колючу. Про те, що вона стала знаменитою і зробила відомим на всю країну нардепа від "Слуги народу", дізналася від кореспондента. Жінка на запитання журналіста відповіла, що давно на пенсії, має старенького пса Шаріка, голосувала за Зе-команду на виборах, але жалкує про це.

Вибачився і Брагар, і партія

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук вибачилася за висловлювання свого колеги.

  • Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі тільки зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тим, хто матеріально забезпечений (депутатам-мільйонерам, які не соромилися отримувати відшкодування за житло в Києві, привіт!)", - написала Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вона висловила сподівання, що ця ситуація стане уроком для тих, хто шукає швидкої популярності. І порадила депутатам, не готовим до прямих ефірів, відмовитися від участі в ток-шоу і займатися законодавчою роботою.

  • Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагаря. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією", - висловилася Кравчук.

Водночас Брагар на своїй сторінці у фейсбуці написав, що йому "прикро, що висловлювання стосовно субсидій викликали таку бурхливу реакцію". Нардеп також вибачився.

  • Я є новим обличчям в політиці і не навчився відповідати на чутливі питання. Всі ми маємо бабусь, дідусів, батьків, які отримують досить низькі пенсії. Хочу наголосити, що не мав на меті когось образити, тільки хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя, - написав Брагар.

Нагадаємо, раніше Євген Брагар написав заяву у поліцію на волонтерку Настю Конфедерат, яка разом зі своєю подругою перервала поїздку в автобусі "Луцьк-Київ" через відмову вимкнути там серіал російською мовою. Брагар також заступився за водія цього автобуса і сказав, що не допустить його звільнення.

Соцмережі вибухнули фотожабами

Користувачі соцмереж підхопили тему продажу елітних тваринок заради розрахунку за комуналку.

- Слухай, ма, пам‘ятаєш, я там колись казала, що я елітних кровєй, отой галімий корм не хотіла їсти?
- Ну.
- То я випендрювалась. Насправді я обична дворняга, за мене нічо не дадуть, - жартує Ольга Решетилова.

«В Харкові розбудили байбака Тимка і понесли в міськгаз для оплати боргів по газу, - пише Ігор Бразовський. - Шокований байбак сказав про довбнів з Верховної Ради і що наступна зима буде така ж тепла й з іншою вже владою в країні».

Люди також виставляють у соцмережах фото зі своїми улюбленцями з прикольними написами. А дехто навіть запостив в ОЛХ оголошення про продаж ЗЕ-депутата.

Ми зібрали для вас найцікавіше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (45)
  • Svitlana Skripets

    Лошарік(Анонім)! Цей скріншот тобі на пам"ять(щодо роздвоєння особистості:) психічнохворий Лошарік )))) кому цікаво може переглянути вживу на роздвоєння Аноніма-Лошаріка нище в коментах.

    Анонім reply Svitlana Skripets

    Дурік я тобі ще раз кажу у мене один акаунт .В тебе вже третій діагноз назріває Шизофренія .
  • Саша Крест

    а я маю одного знайомого... так у нього пес здох нещодавно... що тепер бідолашний робити буде? навіть і не знаю... мабуть, на панель прийдеться йти...
  • Svitlana Skripets

    Лошарік(він же Анонім ітд...)!Кількість твоїх коментів на сайті 20хв свідчить про твій нездоровий психічний стан!Дуже сподіваюся,що ти ще зможеш вилікуватися,Лошарік(я віднині тільки так тебе зватиму)))

    Анонім reply Svitlana Skripets

    Щодо психічного стану так це тобі треба підлікуватися бо я вже як мінімум два діагноза у тебе розгледів це роздвоєння особистості і зіркова хвороба .Ти ж шкварка зальотна палишся на кожному кроці ,чудо ти горохове . Тільки де твій коментар так зразу +4 де мій так зразу -4 . Наплодило чудо акаунтів під різними ніками типу "Зоряна, Svitlana Skripets , Андрій Барабаш ,Санта Клаус " і сидить саме ж собі плюсує . Чудо ти аполітичне п......й до штунд вони таких як ти люблять там тобі мізки промиють бистро . У мене один акаунт і кількість моїх коментів хай тебе не є..... оскільки в них є справедлива критика нинішнього режиму і чиста правда з новин і тут твій дешевий зехер не проканає .

    Svitlana Skripets reply Анонім

    Лошарік! Цей скріншот тобі на пам"ять(щодо роздвоєння особистості:) психічнохворий Лошарік ))))

    Nataliya Skopyk reply Анонім

    Підтримую на 100% Аноніма за критику режиму Зе !!!
  • David Starr

    Головне - що людям смішно )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up